Video: Entinen liigapelaaja sooloili näyttävän osuman

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

AC Hakia edustava Niklas Strömsten esitteli taitojaan miesten kakkosdivisoonan ottelussa sunnuntaina. Entinen liigapelaaja taiteili komean koko kentän soolomaalin ottelun toisessa erässä.

AC Haki kärsi VKTP:ta vastaan pelatussa ottelussa lopulta 8-9-tappion. Strömsten pelasi miesten Salibandyliigassa kaikkiaan kuusi kautta vuosina 2006-2012. Ensimmäiset neljä liigakautta Strömsten edusti AC Hakia ja viimeiset kaksi SSV:tä. Otteluita Strömstenille kertyi kaikkiaan 153, joissa syntyi tehot 46+76. Strömstenin palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta ja yksi SM-hopea.
Ottelutilastot

9 comments

  1. Videosta ei välttämättä näe, mutta pujottelun lisäksi maali tehtiin yhden käden suupilla..

  2. Ei ollut kyllä syöttöyritys vaan tavanomainen veto strömsteniltä, kaverihan ei siis osaa muulla tyylillä vetää.

  3. Ei ole uskomaton. Just sen maalin näin, eli ihan uskottava se on.

  4. Tosiaan Strömstenin laukaus on kyllä hienosti jämähtänyt 90-luvulle. Mikäs siinä kun tulosta tulee. On kyllä uskomattoman juonikas ja vekkuli ukkeli kentällä.

  5. Ja eikös ollut myös seurajoukkueiden euroopan mestaruus SSV. Eipä ole montaa suomessa joka pääsee rystylyönnissä samalle tasolle.

  6. Eikös tuo samanlaista sooloilua ollut liigaurakin? Hakissa se oli vähän välttämätöntäkin, mutta SSV:ssä ei ihan tainnut yhteistä säveltä muiden kanssa löytyä. Siis tämä ihan kaikella hyvällä, poikkeuksellinen pelaaja kaiken kaikkiaan kyseessä.