Video: Ervastin hattutemppu ei auttanut – Wirmon tappioputki sai jatkoa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Blue Fox ja Wirmo kohtasivat sunnuntaina miesten Divarissa. Kotijoukkue Blue Fox oli ottelussa vahvempi lukemin 5-4.

Ottelun tehomiehenä hääri Wirmon Joakim Ervast, joka ampui ottelussa hattutempun. Blue Fox on voittanut kaksi kauden kolmesta ottelusta ja on Divarin viidentenä. Wirmo on hävinnyt kauden kaikki kolme otteluaan ja on nyt sarjan toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

4 comments

  1. Tuolle Foxin pelaajalle olisi kuulunut ulosajo, joka taklasi maalin jälkeen Wirmo-pelaajaa selkään. Käsittämättömän epäurheilijimaista ja hel*etin vaarallista kun isku tulee puskista selkään ja rinnan puolella on maali. Toivottavasti tajuaa hävetä edes.

  2. Jormalle: Ei ehdi väistää tuossa tilanteessa pelaajaa. Ota ne mynämäkeläiset lasit päästäsi ja arvioi objektiivisesti. Jäähyn paikka, muttei missään nimessä ulosajon.

  3. Miten sille Wirmon pelaajalle, joka työnsi Blue Foxin pelaajaa, mistä syystä hän törmäsi Wirmon pelaajaan. Eli silmät auki mistä tilanne lähti liikkeelle, ei jäähyä.

  4. Ei minulla ole tunnesiteitä kumpaakaan joukkuetta kohtaan. Wirmon pelaaja ei työntänyt vaikka käsi kävi hetkellisesti selässä, Foxin pelaaja taas käänsi viimeisellä askeleella rintamasuunnan kohti Wirmo-pelaajaa vaikka pallo oli jo maalissa. Jos kehonhallinta on sitä luokkaa, että ei onnistu estämään tilannetta, joka aiheuttaa mahdollisesti päähän kohdistuneen iskun, niin sietääkin saada ulosajon.