Video: Hurjia tööttejä, kuumia tunteita ja mestarien juhlat

SPV:n ja Viikinkien ottelua seurasi paikan päällä Seinäjoki Areenalla reilut 1000 katsojaa.

SPV:n ja Viikinkien ottelua seurasi paikan päällä Seinäjoki Areenalla reilut 1000 katsojaa.
SPV:n ja Viikinkien ottelua seurasi paikan päällä Seinäjoki Areenalla reilut 1000 katsojaa.

Sunnuntaina Seinäjoki Areenalla nähtiin titaanien taisto. Hallitseva mestarijoukkue SPV ja Viikingit kohtasivat miesten Salibandyliiga-ottelussa. Kamppailun maalikooste on nyt katsottavissa.

Kliseenomaisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kamppailusta puuttunut. Kovuutta tarjottiin vastustajalle urakalla. Esimerkiksi Viikinkien kivenkova maajoukkuepakki Lauri Stenfors tööttäsi Mikko Kohosen tylysti pää edelle päin laitaa – puhtaasti. Toki Stenfors ehti kuluttaa myös jäähypenkkiä otettuaan turhan reippaasti SPV-pakki Jalo Kouvosta.

Eivätkä Stenforsin töötit olleet kamppailun ainoita – katsokaa vaikka alla olevalta videolta. Muun muassa SPV-kippari Ville Kuusela sai tuntea Mikael Järven lonkan kovuuden ja tuttu hämmentäjä Tuukka Kiviranta oli hämmentämässä.

Voiton Seinäjoella vei lopulta SPV. Voittomaaliksi jääneen SPV:n neljännen osuman puttasi takatolpilta sisään Henri Myllymäki. Namupassin tarjoili Teppo Mäkelä.

Tsekkaa myös nämä:
SPV–Viikingit-ottelun tilastot
SPV kaatoi Viikingit huippuottelussa – katso sunnuntain salibandytulokset

13 comments

  1. Mikke Järvi ja Mihu Kohonen. Lajilegendat. Hieman alkaa ikä ilmeisesti painaa, polvella reiteen ja juoksemalla selkään…

  2. Samaa katselin että alkaa painaa, varsinkin kohosella. Vaikka tuo kohosen selkään rike vaikutti kyllä että tahallaan rikkoi että ei pääse Tiitu parhaasta sektorista suoraan syötöstä vetämään.

  3. Nuorempi Kohonen kyllä niitattiin nähdäkseni ihan puhtaasti, toki melko kovaa. Kiviranta taas… hieno pelaaja mutta tuolle teatterille ei kyllä oikein vieläkään heru sympatiaa. No, omalle joukkueelle toki iso palanen.

  4. Voisi tuo järvi jo lopettaa.. kaikki arvostaa järveä siksi että on tehnyt eniten tehoja mutta ainoa pelaaja näistä vanhoista kuka ei ole käynyt ulkomailla. Itse en pidä tosta pelityylistä. Joidenkin mielestä pelaa kovaa, itseni mielestä turhaa sikaa.

  5. Täysin sääntöjen mukainenhan tuo maali näyttää olevan!

  6. No joo oliko tossa mitään ”hurjia” tööttejä? Ei ainakaan ton videon perusteella. Tälläisiä pelejä lisää liigaan, kaksi tasaista ja hyvää jengiä. Jep vika maali alueelta, mutta eihän noita pidäkään 90-luvun tapaan tulkita, ei Myllymäki ketään estänyt. Jos noita kyttäis, niin pakkejen aluerikkeitä ois jatkuvasti. Speve näytti, niinku mä jo epäilin, että ei ole todellakaan vain yhden kentän jengi. Mäkelän laitto tuutsin tilalle, hyvä veto Koposelta. Mitä tulee meikäläisiin, niin tappio ekasta tosi koitoksesta, mutta ihan selkeet näytöt, että kaikki on mahdollista tällä kaudella! Varmasti tulee tasainen sarja kärjen osalta…

  7. Ensimmäinen todellinen salibandypeli tällä kaudella.

  8. Höhölle – Järvihän on yksi liigan tärkeimpiä pelaajia. Täydellinen esimerkki nuorille millaisella pelityylillä voitetaan mestaruuksia ja tehdään pisteitä. Ei ole kaveri tarvinnut kärkikynää kertaakaan uransa aikana.Veikkaan, että Järven rooli oli johtajuuden puolella tärkeämpi kahdesti kultaan päättyneissä mm-kisoissa kuin Mihulla. Se mitä sanot Järven pelityylistä on osittain totta, mutta kyseessä on ns. ansaittu etu. Ja todellisuudessa Järvihän pelaa puhtaammin/reilummin kuin nämä monet uudet agitaattorit.

  9. Kiitos veikkaustv:lle, lähetys oli hyvin toteutettu kokonaisuudessaan. Selostus, ennakot ja lehdistötilaisuus, ammattimaista ja viihdyttävää.
    Peli oli yllättävän passiivista ja seisovaa, varsinkin ykkösketjujen osalta molemmilla joukkueilla. Oliko syy alkukauden kankeudessa vai vanhemmissa pelaajissa jotka pelaavat varman päälle?
    Etukäteen oli hehkutettu näitä vanhempia tähtiä mutta molemmissa joukkueissa nuoremmat olivat nälkäisempiä, ja mielestäni myös taitavampia.
    Järvi jatkaa, valitettavasti törkeällä tyylillä, samoin Mika Kohosen selkään ajo näytti pahalta. Olisiko jo aika antaa tilaa nuoremmille?

  10. Minne on Viikinkien riveistä jäänyt Roni Laasonen? Pelaako hän enään ollenkaan? Kolme peliä ollut jo eikä yhdessäkään ole häntä näkynyt..

  11. Kurkkaa lehdistötilaisuuden loppu, niin selviää missä on Laasonen.

  12. Tossa varmaan yksi syistä miksi Amun alainen jengi on aina hyvä ja sama pätee varmasti myös Koposeen. Eli jos fysiikka ei kunnossa, niin ei tarvii pelata. Sitten kun tän opin ottais käyttöön moni muu valmentaja, niin ois näitä kunnon pelejä vähän useammin.