Video: Immonen tarjoili upean no-look -syötön

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja Koovee kohtasivat lauantaina Seinäjoella. Kotijoukkue nappasi ottelusta kauden avausvoiton lukemin 9-6.

SPV:n teholinkoina toimivat Teppo Mäkelä (3+2) ja Henri Myllymäki (2+3). Ottelun näyttävimmästä suorituksesta vastasi kuitenkin Kooveen Mikko Immonen, jonka komea no look -syöttö löysi Matias Lintulan takatolpalta.

Ottelutilastot

4 comments

  1. Jossakin sanottiin SPV:n olleen suvereeni, no ainakin videon perusteella oli aika lähellä ettei Koovee tullut maalin päähän lopussa

  2. Ei suvereeni mutta ihan oikeutettu tulos. Viimeinen kymppi ainakin SPV:ltä todella heikko joka todettiin myös ottelun lehdistötilaisuudessa. Kooveella oli omat hetkensä mutta SPV:n tekemät kaksi av-maalia taisi vähän selkärankaa katkaista.

  3. No ei k tuo suvereeni nyt hirveää liioittelua ole. KooVee oli mukana pelissä n. ekan kympin. Sen jälkeen SPV meni menojaan maalienkin valossa ja varsinkin pelin kontrolloinnissa kentällä. Tästä hyvänä esimerkkinä erikoistilanne pelaaminen, kun SPV teki käytännössä kolme alivoimamaalia. Vaikka Peliveljien peli ei vielä ollut lähellekkään parasta ja tempokin kaukana huippuintensiteetistä ei voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Se, että ero oli lopulta vain kolme maalia johtui Peliveljien käsittämättömästä lepsuilusta ja puolustuksen virheistä viimeisellä kympillä. Sellaista joukkueelta harvoin näkee johtoasemassa ja todennäköisesti nähtiin ensimmäisen ja viimeisen kerran tällä kaudella.

  4. Hohhoijjaa SPV maalikoosteet hiukan turhan pitkiä, mahtuis sama 10min sessio 3minuutin videolle