Liigat

Video: Immonen tarjoili upean no-look -syötön

27.09.
2015
4 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja Koovee kohtasivat lauantaina Seinäjoella. Kotijoukkue nappasi ottelusta kauden avausvoiton lukemin 9-6.

SPV:n teholinkoina toimivat Teppo Mäkelä (3+2) ja Henri Myllymäki (2+3). Ottelun näyttävimmästä suorituksesta vastasi kuitenkin Kooveen Mikko Immonen, jonka komea no look -syöttö löysi Matias Lintulan takatolpalta.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Ihmettelijä
27/09/2015
Jossakin sanottiin SPV:n olleen suvereeni, no ainakin videon perusteella oli aika lähellä ettei Koovee tullut maalin päähän lopussa
60100
27/09/2015
Ei suvereeni mutta ihan oikeutettu tulos. Viimeinen kymppi ainakin SPV:ltä todella heikko joka todettiin myös ottelun lehdistötilaisuudessa. Kooveella oli omat hetkensä mutta SPV:n tekemät kaksi av-maalia taisi vähän selkärankaa katkaista.
Niinpä niin
27/09/2015
No ei k tuo suvereeni nyt hirveää liioittelua ole. KooVee oli mukana pelissä n. ekan kympin. Sen jälkeen SPV meni menojaan maalienkin valossa ja varsinkin pelin kontrolloinnissa kentällä. Tästä hyvänä esimerkkinä erikoistilanne pelaaminen, kun SPV teki käytännössä kolme alivoimamaalia. Vaikka Peliveljien peli ei vielä ollut lähellekkään parasta ja tempokin kaukana huippuintensiteetistä ei voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Se, että ero oli lopulta vain kolme maalia johtui Peliveljien käsittämättömästä lepsuilusta ja puolustuksen virheistä viimeisellä kympillä. Sellaista joukkueelta harvoin näkee johtoasemassa ja todennäköisesti nähtiin ensimmäisen ja viimeisen kerran tällä kaudella.
tööt
28/09/2015
Hohhoijjaa SPV maalikoosteet hiukan turhan pitkiä, mahtuis sama 10min sessio 3minuutin videolle

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.