M-Team menetti johtoasemansa viimeisessä erässä FBC Turkua vastaan. Kuvakaappaus: Youtube

Miesten Salibandyliigaan valmistautuva helsinkiläinen M-Team hävisi lauantaina pelatussa harjoitusottelussa FBC Turulle lukemin 4–6. 2. divisioonaa länsirannikon lohkossa pelaava turkulaisjoukkue oli kahden erän jälkeen 4–1-häviöllä, mutta nousi viimeisessä erässä takaa ohi iskien viisi maalia.

M-Teamin maalissa pelanneella Tuomas Ruipolla ei ollut paras päivä. FBC Turun päätöserän maaleista kolme näytti pomppivan helposti sisään maalivahdin kainalon alta.

Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

15 comments

1. Näköjään Beecee voi voittaa ilman Gardeniakin liigajoukkueen. Olipa kyllä ponneton esitys kotijoukkueelta, vaikka pari avainpelaajaa puuttuikin. Pitäisi kuitenkin löytyä leveyttä kakkosdivarijoukkuetta vastaan silti.

2. No, 3 menee kainalosta (sinnehän kannattaa ampua), mutta eihän noista ole kuin yksi hörppäisy. Loput tulevat selvistä maalipaikoista. Vastaavasti M-Team tekee 3 maalia tuuripompuista.

Kauhea tarve vieläkin selittää tappioita FBC:lle, vaikka se ei viime vuoden Cupin jälkeen ole mikään yllätys, että liidaseurat voivat ottaa turpaansa (kts. M-Teamin raportti heidän sivuiltaan).

Vajaan 1,5 h palautumisajan jälkeen samana päivänä, FBC taipui Erä Akatemialle vasta kolmannen erän lopussa. Erä ei sentään selitellyt miksi meni niin tiukaksi.

3. Tässä ottelussa ehkä tiivistyy se miksi joku niistä länsinaapurin koutseista totesi, että eipä ole kummoisia vastuksia Suomesta saatu.

4. Kotijoukkueelta puuttui kuulemma 11 pelaajaa erinäisten loukkaantumisten takia, se saattaa vaikuttaa ehkä jokaisen joukkueen peliin? 😀

Ei sillä, kyllä BeeCee on 2.divisioonan tasokkain joukkue ja toivottavasti nyt nousevat takaisin divariin.

5. Oliko M-Teamiltä ne pelaajat pois oikeasti loukkien takia, vai sen takia, että 2-divarin joukkuetta varten ei tarvii koko rosteria hälyttää. 🙂 Eikö tossa vuosijuhlassa kuitenkin ollut kaikki mukana?

6. Vaikka FBC Turku pelaakin 2-divarissa niin joukkue on vähintään divarijoukkueen tasoinen. FBC kaatoi viimeviikolla divarissa pelaavan SBS Wirmon 11-4.
    Myös Erä Akatemia joutui ahtaalle voitettuaan turkulaiset vasta viimeisellä minuutilla 7-6.

7. FBC:ltä puuttui myös 5 pelaajaa joten ei mennä noitten taakse. Kuten Elgringokin heitti niin kyllä silti liigajoukkueelta pitäisi kuitenkin löytyä leveyttä kakkosdivarijoukkuetta vastaan.

8. Erältä tullut asiallinen analyysi. ”Erä Akatemia pelasi viidennen treenpelinsä lauantaina 5.9. ja vastaan asettui FBC Turku. Kyselimme ottelun jälkeen päävalmentaja Jarmo Härmältä ottelun tunnelmia:
    ” Karvaaminen ja erikoistilanteet menivät ison askeleen oikeaan suuntaan. Ajoittainen pallollinen peli oli myös jo lähellä sitä mitä haetaan. Vastustajan kovuus tiedettiin, joten ottelun tiukkuus ei ollut yllätys. Todella hyödyllinen matsi tähän vaiheeseen. Kolmoskentän ja puolustajien tehokkuus oli tänään iso plussa”.
    Ottelu päättyi 7-6 (1-2, 3-1, 3-3), tästä on hyvä jatkaa.” Näin näitä analyyseja kuuluu antaa.

9. Terhi: Ei kuulemma juhlapelissä ollut edes yhtä paljon ukkoja kuin tässä Beecee-pelissä, vaan siitäkin tippui miestä pois. On kuulemma polvivammaa, nilkkavammaa ja mitä muuta.
    Taitaa M-Teamille tulla pitkä ja tuskainen kausi.

10. Selityksiä jaksaa sen vaa kuunnella päivästä toiseen. Peli päättyi ja fbc voitti ja oli parempi piste peli on jo ohi . Huono päivä mitä väliä ens kerta parempi.

11. Onko Junnu#8 sama Junnu joka häärii M-teamin valmennuksessa? Jos, niin selittää osatotuuden suuntaan jos kolmanteenkin.

12. Olipa hieno tuo FBC:n vika häkki! Toivottavasti vastaavaa kypsyyttä on lupa odottaa länsirannikon kakkosessa, ja usein 😉

13. kyllä toi veska näyttäs olevan lähinnä nelos divari tasoa :D? liigamies..

14. Eipä veskaria voi täysin syyttää noista maaleista. Aika helposti kyllä suli tuo Tiimin kolmen maalin johto.

15. Eiköhän Reunamäki-Itkonen akseli ois ladannu kaksinumeroiset luvut taululle jos olisivat pelanneet.