Liigat

Video: Koskinen osui alivoimalla tärkeään paikkaan

26.09.
2015
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS ja SalBa mittelivät Länsirannikon herruudesta perjantaina Turussa. Kotijoukkue TPS vei ottelussa voiton lukemin 7-3.

Ottelu oli pitkään tasainen ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-3. TPS:n Joonas Koskinen osui kolmannen erän alussa alivoimalla ja tuon maalin jälkeen SalBa ei enää noussut. TPS:n Artis Raitums ja Waltter Mahlberg iskivät kaksi maalia mieheen.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.