Video: Kova tuomio – punainen kortti heilahti Divarissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja SB Welhot kohtasivat lauantaina Loviisassa. Kotijoukkue Tor vei voiton ottelussa lukemin 5-3.

Viimeisessä erässä nähtiin varsin kiistanalainen tilanne. Welhojen Juha Rautiainen ”taklasi” kotijoukkueen pelaajaa oman maalin takana ja seurauksena tästä oli punainen kortti. Tilanteen voit tarkistaa alla olevalta videolta.

13 comments

  1. Miksi pääkallo nostaa tällaisia esiin omin kannanotoin -vrt myös Ols. -MTeam rangaistus. Jos on tehty linjaus miten vastustajan vahingoittamisesta yritetään päästään eroon niin on tehty ja sen mukaan mennään. Turhaa itkemistä.

  2. Aika heppoisesti kaatui poika siinä. Eihän Welhojen pelaaja saanut edes kunnon kontaktia, kun toinen jo menossa rähmälleen.

  3. Eipä tainnut edes osua kaverit yhteen. Itse oisim antnut melkein punasen melkein osumasta.

  4. Ihan oikein musta! Onneksi ei ollut seinien/puolapuiden vieressä. Huonosti oisi voinut käydä. Selvästi tuo riuku hakee osumaa

  5. Eihän tuota pallo kiinnosta pätkän vertaa, ainoa tarkoitus ajella.

  6. Kuka tää Loviisan oma jarkko ruutu oikein on, ihan naurettavahan tuo on!=? Hidastuksesta näkee kun oikee jalka ojentuu jo ennen tämän isonpahan goonin törmäystä. Järkyttävä hyppy, 2min filmaus

  7. Mitä me täällä spekuloidaan , niin kuin varmaan videosta nähdään , niin tuomari on aitiopaikalla seuraamassa tilannetta ja varmaan huomasi jos ja kun tilanteessa kontaktia tapahtui . Videoltahan on helppoa nähdä että hyökkääjä tuli tilanteeseen selkeästi myöhässä ja ei edes yrittänyt pelata enää palloa.

  8. Käsittämätöntä hyppimistä ja kieriskelyä. Welhojen pelaajalle 2min. vaarallisesta pelistä ja Loviisan pelaajalle 2+10min epäurheilijamaisesta käytöksestä. Videolla nähty käytös vaarantaa myös oikesti loukkaantuvia pelaajia,joten filmaajat syytä saada pois kaukalosta. Uimahyppytornit on tollasia ilmalentoja varten.

  9. J M: kyllä mulla pari tilannetta tulee mieleen joista se kortti on AINOA oikea tuomio… Kyllähän tuostakin videolla nähdystä suorituksesta 5 min. on minimi jonka olisin valmis ostamaan.

  10. Eihän tuossa ollut mitään tarkoitusta pelata palloa!
    Uudet tulkinnat ja sääntökirja apuna, voidaan väittää että meni ihan oikein!