Divarit

Video: Kova tuomio – punainen kortti heilahti Divarissa

28.09.
2015
13 Kommenttia
2
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor ja SB Welhot kohtasivat lauantaina Loviisassa. Kotijoukkue Tor vei voiton ottelussa lukemin 5-3.

Viimeisessä erässä nähtiin varsin kiistanalainen tilanne. Welhojen Juha Rautiainen ”taklasi” kotijoukkueen pelaajaa oman maalin takana ja seurauksena tästä oli punainen kortti. Tilanteen voit tarkistaa alla olevalta videolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
28/09/2015
Ei tuo minusta ole kiistanalainen.
itkua
28/09/2015
Miksi pääkallo nostaa tällaisia esiin omin kannanotoin -vrt myös Ols. -MTeam rangaistus. Jos on tehty linjaus miten vastustajan vahingoittamisesta yritetään päästään eroon niin on tehty ja sen mukaan mennään. Turhaa itkemistä.
Kortin syy
28/09/2015
Vitonen ei tullu taklaamisesta, vaan polvella estämisestä.
Joukko
28/09/2015
Aika heppoisesti kaatui poika siinä. Eihän Welhojen pelaaja saanut edes kunnon kontaktia, kun toinen jo menossa rähmälleen.
Arne
28/09/2015
Eipä tainnut edes osua kaverit yhteen. Itse oisim antnut melkein punasen melkein osumasta.
Ovie
28/09/2015
Ihan oikein musta! Onneksi ei ollut seinien/puolapuiden vieressä. Huonosti oisi voinut käydä. Selvästi tuo riuku hakee osumaa
JiiK
29/09/2015
Eihän tuota pallo kiinnosta pätkän vertaa, ainoa tarkoitus ajella.
Hyvä linjaus
29/09/2015
Kuka tää Loviisan oma jarkko ruutu oikein on, ihan naurettavahan tuo on!=? Hidastuksesta näkee kun oikee jalka ojentuu jo ennen tämän isonpahan goonin törmäystä. Järkyttävä hyppy, 2min filmaus
Yksivaan
29/09/2015
Mitä me täällä spekuloidaan , niin kuin varmaan videosta nähdään , niin tuomari on aitiopaikalla seuraamassa tilannetta ja varmaan huomasi jos ja kun tilanteessa kontaktia tapahtui . Videoltahan on helppoa nähdä että hyökkääjä tuli tilanteeseen selkeästi myöhässä ja ei edes yrittänyt pelata enää palloa.
Uimahyppyihin siirtyminen
29/09/2015
Käsittämätöntä hyppimistä ja kieriskelyä. Welhojen pelaajalle 2min. vaarallisesta pelistä ja Loviisan pelaajalle 2+10min epäurheilijamaisesta käytöksestä. Videolla nähty käytös vaarantaa myös oikesti loukkaantuvia pelaajia,joten filmaajat syytä saada pois kaukalosta. Uimahyppytornit on tollasia ilmalentoja varten.
J M
29/09/2015
Jos ei tästä anna punaista, niin mistä sitten?
Tarkkailija
29/09/2015
J M: kyllä mulla pari tilannetta tulee mieleen joista se kortti on AINOA oikea tuomio... Kyllähän tuostakin videolla nähdystä suorituksesta 5 min. on minimi jonka olisin valmis ostamaan.
Pakki
06/10/2015
Eihän tuossa ollut mitään tarkoitusta pelata palloa!
Uudet tulkinnat ja sääntökirja apuna, voidaan väittää että meni ihan oikein!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.