Divarit

Video: LasB ei jättänyt nousijajoukkueelle mahdollisuuksia

28.09.
2015
1 Kommentti
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

PirPi ja LasB kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Pirkkalassa. Vierasjoukkue vei voiton ottelusta lukemin 3-8.

Vieraiden tehoista vastasivat eritoten hattutempun tehtaillut Heikki Hätönen sekä 1+2 taiteilleet Tino Nivala ja Roope Kainulainen. LasB on kerännyt kolmesta ottelusta viisi pistettä ja on sarjan kolmantena. Nousijajoukkue PirPi on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja on sarjan kolmanneksi viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
mauri
28/09/2015
ompa surkea video

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.