Liigat

Video: Liigan avauskierroksella heti komea ilmaveivimaali

20.09.
2015
0 Kommenttia
11
Liigat
Kuvakaappaus: Youtube/OLS salibandy

Kuvakaappaus: Youtube/OLS salibandy

Oulun Luistinseura avasi Salibandyliiga-kautensa 6–5-kotivoitolla Lappeenrannan NST:stä. Jatkoajalle venyneen kamppailun sankariksi nousi ratkaisumaalin tehnyt Valtteri Parviainen, mutta myös Joni-Arttu Siepin taidokas ilmaveiviosuma jäi varmasti monen katsojan mieleen.

Kolmatta erää ehdittiin pelata hieman yli viisi minuuttia, kun OLS-hyökkääjä Sieppi sai pallon NST-maalin taakse. Hetken mietinnän jälkeen hän veivasi pallon Jarkko Monthanin vartioiman maalin etutolpan vierestä sisään.

Videon kohdassa 3.20 näkyvä ilmaveivi ja kaikki muut ottelun maalit ovat katsottavissa alta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.