Ulkomaat

Video: Likainen temppu – tshekkipelaaja taklasi ruotsalaispelaajaa rajusti päähän

04.09.
2015
4 Kommenttia
2
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsalainen Dalen ja tshekkiläinen Mlada Boleslav kohtasivat tällä viikolla Scandic Cupissa. Dalen oli ottelussa vahvempi lukemin 5-1.

Kamppailun tuoksinassa nähtiin yksi varsin törkyinen taklaus, kun tshekkipelaaja ajeli Dalenin Alexander Bodenin yli keskialueella.

– Lähdin vastahyökkäykseen saatuani syötön keskialueella ja luulin olevani vapaana. Yhtäkkiä heidän puolustajansa tuli sivulta ja taklasi minua päähän. Sain lievän aivotärähdyksen ja jää nähtäväksi kuinka seuraavien otteluiden kanssa käy, kommentoi Boden Innebandymagazinetille.

Taklaus

Ottelun maalikooste

IBM: Bodén om otäcka tacklingen:”Lättare hjärnskakning”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kulkuri
05/09/2015
No huhhu, kiviä taskuun ja punttireeniä poika!
Junnu#8
05/09/2015
Aivan älytön taklaus. Suoraan päähän. Yhtä älytön kuin tuo kommentti!!!
Aarno
05/09/2015
Vaikea tulkita ihan tästä videolta tai sit oon vaan ite vähän hidas, mutta puolustaja olisi varmasti voinut valita itse hieman pehmeämmän lopputuloksen takaavan juoksulinjan. Ymmärtääkseni pallonriisto olisi riittänyt, tajun viemisen sijaan?
JiiK
06/09/2015
Noiden kolmen kommentin jälkeen voidaankin melkein lukita koko kommentointi. Tämän uutisen osalta koko spektri on käyty läpi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.