Liigat

Video: Männistön luja lyöntilaukaus upposi takayläkulmaan

29.09.
2015
0 Kommenttia
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Koovee ja M-Team kohtasivat sunnuntaina naisten Salibandyliigassa. Kotijoukkue Koovee voitti ottelun lukemin 5-4.

Kooveen tehopelaaja oli hattutempun iskenyt Elisa Männistö. Männistön ensimmäinen maali syntyi otsikon osoittamalla tavalla. Mia Vallenius osui kertaalleen ja syötti yhden osuman. Vieraiden Heini Haapalahti laukoi kaksi maalia. Fanny Sillman tarjoili kaksi maalisyöttöä.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.