Liigat

Video: Puolustajan kuti puolesta kentästä yllätti liigavahdin

07.09.
2015
2 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Erä ja Indians mittelivät paremmuudesta harjoitusottelussa lauantaina. Tiukka kamppailu päättyi lopulta lukemin 6-6. Erän puolustaja Ilkka Koski laukoi ottelussa maalin puolesta kentästä varsin näyttävällä rannelaukauksella.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jyrä
07/09/2015
Missä se Iiskola nyt on?
Jii
08/09/2015
Ja markkolat???

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.