Ulkomaat

Video: Suomalaisten tähdittämä joukkue menetti 4-0 -johtoaseman viimeisessä erässä

22.09.
2015
6 Kommenttia
3
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Helsingborg ja Sirius kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Vierasjoukkue Helsingborg lähti viimeiseen erään turvallisen tuntuisessa 0-4-johdossa, mutta hävisi ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 5-4 ja.

Helsingborgin Jani Kukkola on aloittanut kauden vahvasti ja iskenyt kahdessa ottelussa tehopisteet 3+3, joiden myötä hän on sarjan pistepörssin neljäntenä. Siriusta vastaan Kukkola onnistui tehopistein 1+1. Juha Kivilehto syötti yhden osuman ottelussa. Mika Moilanen jäi ottelussa pisteittä ja Asser Jääskeläinen ei ole vielä pelannut tällä kaudella. Helsingborg voitti kauden ensimmäisessä ottelussa Växjön luvuin 8-7.

Videolla nähdään myös Helsingborgin Daniel Johnssonin tekemä komea ilmaveivimaali.

Ottelutilastot

ps. Videon laatua pystyy muuttamaan parempaan suuntaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
22/09/2015
Ja Juhis kolme kertaa kentällä kun omissa kolahtaa ja jatkoaikamaaliin toiseksi syöttäjäksi.
Keisari
22/09/2015
Näyttää nyt siltä että Moilanen ja Kukkola ovat ainoat Suomalaiset jotka vielä pärjäävät Ruotsin superliigassa. Juha Kivilehdoa arvostellaan jo aika rankasti Aftonbladetissa, pelaajat ihmettelevät kuinka mahtuu maajoukkueeseen.
Nyt meidän liigassa on nostettu Tiitu ja Kohonen tähdiksi vaikka eivät mahtuneet yhteenkään Superliigan joukkueeseen?
Aikamoista tasoeroa siis vai onko kuitenkin kysymys vain muutamasta pelaajasta jotka ovat jo uransa ehtoopuolella?
S7
23/09/2015
Eikös Tiitu ollut vaan ahne, kun ei siihen yhteen jengiin tehnyt sopparia? En nyt muista mikä se jengi oli, mutta niiden valmentajahan avautui huolella Teron ahneudesta. Eli ois se ainakin mahtunut jos ois halunnut...
naurettavaa otsikointia taas
23/09/2015
"Suomalaisten tähdittämä joukkue..."
Miksi ei voi kirjoittaa Helsingborg???
Alakatsomo
23/09/2015
"kulttihyökkääjä".."ylistetty maajoukkuevahti".."liigassa pelaava salibandyseura".."salibandyliigan teräsmies".."puolustaja".. tulisko tosiaan vähemmän klikkauksia, jos jättäisi nämä vaikka viikoksi iltasanomien sivuille.
Kalle
23/09/2015
Menihän tuo vahvasti Moilasenkin piikkiin. Mies olisi voinut naulata matsin, muttei saanut viimeisteltyä ohi alimman ukon tyhjään rysään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.