Video: Suomalaisten tähdittämä joukkue menetti 4-0 -johtoaseman viimeisessä erässä

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Helsingborg ja Sirius kohtasivat sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. Vierasjoukkue Helsingborg lähti viimeiseen erään turvallisen tuntuisessa 0-4-johdossa, mutta hävisi ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 5-4 ja.

Helsingborgin Jani Kukkola on aloittanut kauden vahvasti ja iskenyt kahdessa ottelussa tehopisteet 3+3, joiden myötä hän on sarjan pistepörssin neljäntenä. Siriusta vastaan Kukkola onnistui tehopistein 1+1. Juha Kivilehto syötti yhden osuman ottelussa. Mika Moilanen jäi ottelussa pisteittä ja Asser Jääskeläinen ei ole vielä pelannut tällä kaudella. Helsingborg voitti kauden ensimmäisessä ottelussa Växjön luvuin 8-7.

Videolla nähdään myös Helsingborgin Daniel Johnssonin tekemä komea ilmaveivimaali.

Ottelutilastot

ps. Videon laatua pystyy muuttamaan parempaan suuntaan.

6 comments

  1. Ja Juhis kolme kertaa kentällä kun omissa kolahtaa ja jatkoaikamaaliin toiseksi syöttäjäksi.

  2. Näyttää nyt siltä että Moilanen ja Kukkola ovat ainoat Suomalaiset jotka vielä pärjäävät Ruotsin superliigassa. Juha Kivilehdoa arvostellaan jo aika rankasti Aftonbladetissa, pelaajat ihmettelevät kuinka mahtuu maajoukkueeseen.
    Nyt meidän liigassa on nostettu Tiitu ja Kohonen tähdiksi vaikka eivät mahtuneet yhteenkään Superliigan joukkueeseen?
    Aikamoista tasoeroa siis vai onko kuitenkin kysymys vain muutamasta pelaajasta jotka ovat jo uransa ehtoopuolella?

  3. Eikös Tiitu ollut vaan ahne, kun ei siihen yhteen jengiin tehnyt sopparia? En nyt muista mikä se jengi oli, mutta niiden valmentajahan avautui huolella Teron ahneudesta. Eli ois se ainakin mahtunut jos ois halunnut…

  4. ”Suomalaisten tähdittämä joukkue…”
    Miksi ei voi kirjoittaa Helsingborg???

  5. ”kulttihyökkääjä”..”ylistetty maajoukkuevahti”..”liigassa pelaava salibandyseura”..”salibandyliigan teräsmies”..”puolustaja”.. tulisko tosiaan vähemmän klikkauksia, jos jättäisi nämä vaikka viikoksi iltasanomien sivuille.

  6. Menihän tuo vahvasti Moilasenkin piikkiin. Mies olisi voinut naulata matsin, muttei saanut viimeisteltyä ohi alimman ukon tyhjään rysään.