Liigat

Video: Tämä raju lonkkataklaus lähetti TPS-pelaajan suihkuun

20.09.
2015
5 Kommenttia
4
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Koovee ja TPS kohtasivat lauantaisessa Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Kotijoukkue vei ottelussa pidemmän korren lukemin 3-2.

Kooveen sankariksi nousi 1+1 tehtaillut Lassi Kotovaara. Happeesta Kooveen riveihin siirtynyt sentteri iski ottelun voittomaalin ajassa 58.06. TPS:n Jaakko Hautamäki näki punaista ottelun toisessa erässä. Hautamäen tilanteen voi katsoa videolta kohdasta 00.40 eteenpäin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jarkko Laitinen
20/09/2015
Päivänselvä kortti.
fbc
20/09/2015
Ei alkanu jaskan kausi hyvin
Tursu
20/09/2015
Hyvä poja, täst se putki alkaa
peecer
20/09/2015
Ei alkanu Jaken kausi oikein hyvin!..tää tarkoittanee sitä, että penkki kutsuu seuraavissa peleissä..näin se on aina ollut Fbc:seen poikien kanssa. Ja tulee olemaan. On ollut Akut,Janit ja Jonit. Kaikki ovat uskoneet katteettomiin lupauksiin. Ei ole poikaitten iskät tepsin johtoportaassa tai vastaavissa. Pelitaidoiltaan kaikkien pitäisi pelata liigassa. Beeceen poikien nöyryytys jatkunee.Ei ole Akissa miestä muuttaa suuntaa. Toivottavasti , ette pilaa Samiakin! .Hei! Ihan oikeesti! Ajatelkaa vähä!
JZ
20/09/2015
Aivopieru TPS-jannulta ja päivänselvä tuomio, mitäpä tuossa muuta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.