Ulkomaat

Video: Tämä komea vaparikikka onnistui kreivin aikaan

23.09.
2015
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Division 1 -sarjan ottelussa Borås IBF-Barnarps IF nähtiin dramaattisia hetkiä toisen erän lopussa. Erän aika ehti kulua jo loppuun, mutta tuomari siirsi kelloa sen verran taaksepäin, että pelikelloon jäi sekunti peliaikaa.

Boråsille oli vihelletty samaan aikaan vapaalyönti ja sen suorittamiseen oli aikaa sekunnin verran. Joukkue käytti kuitenkin luovuutta ja tehtaili alla olevalla videolla nähtävän osuman.

Erikoisen yhden käden kääntölaukauksen taiteillut Christian Olausson teki ottelussa kaikkiaan viisi maalia, kun Borås voitti ottelun lukemin 10-5. Vapaalyönnistä syntynyt maali oli 8-3-johtomaali. Division 1 on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso.
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.