Liigat

Video: Tiitun ruuti oli kuivaa paluuottelussa – Hyvönen säväytti uudessa seurassa

21.09.
2015
1 Kommentti
1
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Viikingit nappasi voiton kauden avausottelustaan Pasilassa. Nokian KrP sai kyytiä lukemin 8-3.

Viikinkien voiton takuumiehinä häärivät 2+1 taiteillut Janne Hyvönen ja kaksi maalia laukonut Tero Tiitu. Viikinkien muista uusista pelaajista Tapio Kinnunen tehtaili maalin sekä maalisyötön ja Jani Hyytiäinen syötti yhden osuman. KrP:n Joni Henttonen viimeisteli kaksi osumaa.
Ottelutilastot

Ottelun maalikooste

Tero Tiitun paluuvideo

Lehdistötilaisuus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
wsoy
21/09/2015
Jäätäviä virheitä kyllä Nokian pakistolle. Sanottakoon, etten ollut paikalla ja tein tulkinnan vain videon perusteella. Viikingeilläkin varmasti aika kesken projekti vielä. Kovahko on rosterinsa tällä hetkellä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.