Video: Tutkapari Kotilainen-Jokinen taiteili kaksi komeaa osumaa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Esport Oilers ja Jyväskylän Happee jakoivat sarjapisteet sunnuntaina Tapiolassa loppulukemin 3-3. Ottelun tehomies oli 1+2 taiteillut Johannes Jokinen, joka sai vahvaa tulitukea maalin ja maalisyötön taiteilleelta Peter Kotilaiselta.

Oilersin Markus Bollström iski maalin ensimmäisen kerran paluunsa jälkeen. Kotijoukkueen Severi Korhonen avasi maalitilinsä pääsarjatasolla. Maalivahdit olivat ottelussa suuressa roolissa. Tomi Ikonen torjui 27 laukausta ja Tuomas Turunen kaikkiaan 30.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Bolle Bollströmin comeback maali on kyllä näyttävä ja jatkossa näitä tullaan näkemään, Hänninen on myös löytänyt hyvän tutkaparin Bollesta.
    Oilers sai tarvitsemaansa itseluottamusta, Happeeta vastaan ei ollut suuremmin vaikeuksia vaikka peli ei ole vielä läheskään valmista.
    Taitava ja lahjakas pelaaja tämä Peter Kotilainen mutta fysiikka ei kuitenkaan riitä kaksinkamppailuissa, kaatuilee liian helposti ja saa jopa sääli jäähyjä.

  2. Pelaaja joka on maalintekijänä tai syöttäjänä jokaisessa joukkueensa osumassa tasapeliin päättyneessä pelissä ei mahdu ottelun kolmen parhaan pelaajan joukkoon…?

  3. Oilers sai ”tasoitusta” kun Pete Kauko jäi odottelemaan lapsukaisen syntymää 🙂 Kaasalainen on fyysinen raataja, mutta kyllä Pete on tärkeä lenkki Happeen ykkösen pelintekijänä.