Elina Sinisalon ylivoimaosuma oli kaunista katseltavaa NST:n ja Classicin naisten kohtaamisessa. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

NST emännöi naisten Salibandyliigassa hallitsevaa Suomen mestaria, Classicia. Ottelu päättyi kesällä hurjasti vahvistuneen NST:n voittoon lukemin 5-3. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

NST johti avauserän jälkeen 2-0, mutta Classic kiri toisessa erässä 3-3 -tasalukemiin. Kolmannen erän lappeenrantalaiset voittivat jälleen 2-0, joten pisteet jäivät Etelä-Karjalaan. NST:n parhaat pistenaiset olivat Anu Ruokonen ja Mia Karjalainen tehoin 1+1. Classicin paras oli kahdesti maalannut Nina Rantala. Voiton takuunaisena toimi myös NST-vahti Jonna Mäkelä, jonka parhaita koppeja näkyy myös koosteessa.