Videot

Video: Vuoden oma maali – yleisö repesi nauruun

29.09.
2015
2 Kommenttia
12
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Florbal Ustisia edustava David Stummer iski viikonloppuna varsin näyttävän osuman. Hänen, ja hänen joukkueensa kannalta ikävää oli se, että pallo heilahti vinhaa vauhtia omaan maaliin.

Yleisön reaktiot olivat varmasti moninaisia, mutta kuten videon taustalta kuuluu, niin osa yleisöstä repesi holtittomaan nauruun. Stummer vaikutti videon perusteella saavan myös välitöntä palautetta joiltakin katsojilta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Mitä helvettiä
29/09/2015
Paljokohan äijälle maksettiin?
koulie
30/09/2015
veska on todella, todella väsynyt

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.