Ulkomaat

Video: Ylistetylle maajoukkuevahdille avausvoitto Ruotsin Superliigassa

21.09.
2015
1 Kommentti
8
Ulkomaat
Kuva: perwiklund.se

Kuva: perwiklund.se

Happeesta Ruotsin Superliigan Växjöhön vaihtanut maajoukkuemaalivahti Eero Kosonen oli huippuiskussa, kun Växjö kaatoi sunnuntaina ensimmäisessä kotiottelussaan viime kevään finalistin Linköpingin 6-1.

Kauden avausottelussa Helsingborgissa 29-vuotias NST-kasvatti joutui antautumaan kahdeksan kertaa, mutta sunnuntaina taakse upposi vain yksi pallo, sekin vasta 53 minuutin pelin jälkeen. Kaikkiaan Kososelle kertyi torjuntoja 23 kappaletta.

Växjön päävalmentaja Niklas Nordén hehkutti suojattinsa esitystä Innebandymagazinetille.

– Hän oli yksi meidän monista loistavasti pelanneista pelaajista. Ensimmäinen peli oli hänelle debyyttiottelu, ja vaikka hän oli maalissa MM-finaalissakin, jonkin uuden alku uudessa ympäristössä on aina erityinen juttu. Nyt hän näytti, minkälaisesta maailmanluokan maalivahdista on kyse, Nordén suitsutti.

Ottelun maalikooste on katsottavissa alla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Jules
21/09/2015
1 Maali ja sekin kun oma jengi pelasi alivoimalla. Tasakentällisin ei yhtään Not Bad!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.