Videot: Näillä rankkareilla Ruotsi nousi voittoon Suomea vastaan

Siellä lepää Ruotsin Alexander Ruddin 7-9-maali. Kuva: Salibandyliiga

Siellä lepää pallo Alexander Ruddin tekemässä 7-9-maalissa. Kuva: Salibandyliiga

Suomen miesten salibandymaajoukkue johti perjantaina Vantaalla pelatussa maaottelussa Ruotsia lopussa 7-5, mutta taipui 7-9-tappioon. Ratkaisevat rangaistuslaukaukset ovat nyt nähtävillä videolla.

Puolustaja Jyrki Holopainen vei Suomen ajassa 52.32 7-5-johtoon. Ruotsi kavensi seuraavalla minuutilla, minkä jälkeen sille vihellettiin kaksi rangaistuslaukausta parin minuutin välein.

Tässä on ensin Ruotsin tähtipuolustaja Robin Nilsberthin tyylinäyte 7-7-tasoituksesta.

Alemmalla videolla näkyy puolestaan hyökkääjä Alexander Ruddin tyylittely loppunumeroiksi 7-9.