Yle: Viikingit nappasi suomalaistähden – Tero Tiitu palaa Salibandyliigaan

Tero Tiitu palaa Salibandyliigaan. Kuva: perwiklund.se
Tero Tiitu palaa Salibandyliigaan. Kuva: perwiklund.se

Tero Tiitu pelaa kaudella 2015-2016 Viikinkien riveissä. Yle Urheilu uutisoi, että Tiitu on tehnyt helsinkiläisseuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Tiitu pelasi edelliset kolme kautta Ruotsin Superliigassa. Kaksi ensimmäistä kautta vierähtivät Warbergin paidassa ja viime kaudella Tiitu edusti menestysseura Falunia.

– Silloin, kun Ruotsiin lähdin mietin, että tämä on se vuosi, jolloin palaan takaisin. Nyt on hieno mahdollisuus pelata vanhojen pelikavereiden kanssa Viikingeissä. Siviiliprojektien kuten opiskelun vuoksi on tärkeää viettää nyt enemmän aikaa täällä Helsingissä, siinä ne kaksi syytä paluulle, kommentoi Tiitu Ylelle.

Tiitu on pelannut kaikkiaan 325 Salibandyliigan runkosarjan ottelua, joissa hän on iskenyt tehopisteet 321+206. Suomessa hän on edustanut Joensuun Josbaa, Espoon Oilersia ja SSV:tä. Tiitun palkintokaapista löytyy kuusi kultaa, kolme hopeaa ja yksi pronssi Salibandyliigasta. Maajoukkueen mukana laitahyökkääjä on ollut voittamassa molempia maailmanmestaruuksia.

Tiitu on edustuskelpoinen Viikinkien avausottelussa sunnuntaina, kun helsinkiläiset isännöivät Nokian KrP:ta.

Yle: Viikingeille kova vahvistus: Tero Tiitu palaa Suomeen

6 comments

  1. Miten on mahdollista, että Tiitu on edustuskelpoinen? Kurren kikoilla?

  2. No eipä ainakaan IFF:n hyväksyttyjen siirtojen listalta löydy Tiitun siirtoa.

  3. Ei kait tossa mitään kikkoja tarvii. Sieltähän noita kansainvälisten siirtojen systeemeitä voi käydä liiton sivuilta lukemassa. Ja siirron voi pyytää ”pikakäsittelynä 300 CHF”(lainaus. floorball.fi), eli eiköhän tossa ole se vastaus, miksi on edustuskelpoinen…

  4. Sillä hetkellä kun kommenttini kirjoitin niin siirtoa ei näkynyt iff:n hyväksytyissä siirrossa , kävin itse tsekkaamassa siirtolistan .

  5. IFF voi olla julkaisematta siirtoa, ennen kuin seura sen julkistaa. Outo kuvio.