Liigat

16-vuotias superlupaus teki hattutempun Salibandyliigassa

04.10.
2015
9 Kommenttia
20
Liigat
Viime kaudella Classicia valmentaneen Jarkko Rantalan poika Joona oli liekeissä tänään Salibandyliigan ottelussa NST-Koovee. Kuva: Markku Taurama.

Viime kaudella Classicia valmentaneen Jarkko Rantalan poika Joona oli liekeissä tänään Salibandyliigan ottelussa NST-Koovee. Kuva: Markku Taurama.

Lappeenrannan NST voitti tänään kotihallissaan Tampereen Kooveen runsasmaalisessa ottelussa lukemin 12-8. Ottelun yksi hahmoista oli vasta 16-vuotias NST-lupaus Joona Rantala.

Viime kaudella C-junioreiden SM-sarjan pistepörssin näytöstyyliin voittanut Rantala oli joukkueensa paras pistemies yhdessä Jarkko Nurmelan kanssa. Kumpikin lapioi kolme maalia Kooveen verkkoon.

Rantala aloitti maalitehtailun ajassa 10:49 upottamalla rankkarin Koovee-vahti Eero Peiposen selän taakse. Seuraavan osumansa Rantala teki toisen erän alkupuolella siirtäen NST:n siinä vaiheessa 5-4-johtoon. Hattutemppu sinetöityi, kun nuorukainen kaunisteli voittolukemat 12-8 tyhjään maaliin.

Rantala on tehnyt nyt kolmessa pelaamassaan miesten Salibandyliigan ottelussa neljä maalia. Pääkallo.fi jututti Rantalaa tämän viikon maanantaina, kun hän oli iskenyt ensimmäisen liigamaalinsa Happeeta vastaan.

– Kai mää siellä vähän pärjäsin, nuorukainen veisteli silloin liigavauhdissa pysymisestä.

Voitto oli NST:lle kauden ensimmäinen. Koovee on niin ikään onnistunut saalistamaan vain kaksi pistettä voittamalla Turun Palloseuran avauskierroksella.

Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kysyvä
04/10/2015
Onko nuorin hattutempun tehnyt miesten liigassa?
Onnittelut!
04/10/2015
Hieno homma! Tsemppiä muihinkin kauden peleihin. Seuraavaksi 10-maalia tällä kaudella täyteen!
Jules
05/10/2015
Taidetaan poikaa käsitellä vielä poikkeuksellisen kevyesti vastustajien taholta....
katsoja
05/10/2015
Peliä katsoneena niin kyllä pojan kaulaan ripustettiin hopeeta useampaankin otteeseen tuohon kevyesti ottamiseen. Eikä se nyt iha virheetöntä peliä ollut (ei pidäkkään olla (ikä..)) ja näistä tilanteista käreiltään omasta nuotasta pyöreetä valkosta. Hatunnoston arvoinen suoritus vaikkakin vain yksi todellinen pelitilanne maali
säälittävää
05/10/2015
16-vuotias jantteri painaa hattutempun liigamatsissa ja jätkät ei löydä ku valitettavaa. Uskomatonta nillitystä...
suomen-cup
05/10/2015
Millon arvonta suoritetaan neljännelle kierrokselle?
Haba
05/10/2015
Hyvä Joona,,loistavaa toimintaa jälleen,,muista riittävä lepo ja varsinkin äipän ohjeet!
Jarski imatralta
05/10/2015
Hienosti tehty. Ei muuta kun kovaa harjottelua ja rennoin mielin. Kyllähän tuo rankkarikin oli upea suoritus, varsinkin kun vertas seinäjokelaisten vastaaviin tuolla tsämppiöns liigassa
10/10/2015
entäs Joonatan Kovanen ? teki hatullisen 2div

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.