Divarit

16-vuotias taiteili hattutempun Divarissa

08.10.
2015
6 Kommenttia
7
Divarit
LaSB:n kolmonen loisti Porissa. Justus Kainulainen (vas.) viimeisteli uransa ensimmäisen hattutempun Divarissa, Elmeri Saukkonen (kesk.) ja Topi Koskinen antoivat tulitukea. Kuva: Antti Sihlman

LaSB:n kolmonen loisti Porissa. Justus Kainulainen (vas.) viimeisteli uransa ensimmäisen hattutempun Divarissa, Elmeri Saukkonen (kesk.) ja Topi Koskinen antoivat tulitukea. Kuva: Antti Sihlman

Joona Rantalan nimen aika moni Pääkallo.fi:n lukija on jo varmasti painanut mieleensä. NST:n 16-vuotias nuorukainen paukutti Salibandyliigassa hattutempun viime viikolla. Nyt kannattaa kuitenkin pistää toisenkin teinin nimi muistiin, LaSBin Justus Kainulaisen.

Justus Kainulainen, 16, nakutteli uransa ensimmäisen hattutempun miesten sarjoissa eilen keskiviikkona. Nuorukainen teki lammilaisten ensimmäisen, toisen ja neljännen osuman, kun joukkue haki 9–6-vierasvoiton Karhuista.

Erikoista LaSBin voitossa oli myös se, että joukkueen pelaajille kirjattiin samassa ottelussa peräti kolme hattutemppua. Kainulaisen lisäksi kolme maalia mieheen iskivät Heikki Hätönen ja Matti Korhonen.

– Joo, omalla kentällä meni kyllä aika hyvin ja saatiin pyöritettyä peliä vastustajan päädyssä ja sitä kautta luotiin myös maalipaikkoja. Omat maalit oli ihan perusmaaleja. Yksi vastustajan maalivahdin harhaheitosta, yksi ranteella maalin oikealta puolelta ja yksi kantilla, Kainulainen kommentoi LaSBin sivuilla.

Justus Kainulainen kuuluu Kainulaisten veljessarjaan, joista toistaiseksi tunnetuin on supertaitava Rasmus Kainulainen, 18, joka nousi otsikoihin keväällä nuorten MM-kisoissa. Myös Roope Kainulainen, 20, ja Juuso Kainulainen, 23, kuuluvat LaSBin avainpelaajiin. Kaikki neljä ovat hollolalaisen HU-46:n kasvatteja.

Linkit:
Karhut–LaSB-ottelun tilastot
Kuvia ottelusta (UrheiluSuomi.com)
LaSBin otteluraportti
Karhujen otteluraportti

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jaffa
08/10/2015
Kannattaa tämä nimi painaa paremmin muistiin Justus selvästi taitavempi pelaaja kuin aiemmin mainittu Joona Rantala
Säglääjä
08/10/2015
Molempia seurannut läheltä ja sen huomannut että Justus on monipuolisempi ja omaa selkeästi paremman kudin kuin Joona. Myös isona plussana Justus on hyvä joukkuepelaaja toisin kuin Joona ihan joka pelissä. Justus ei myöskään koskaa anna periksi. Seuraava Kainulaisen perheen mm-kultamitalistia odotellessa;-)
Junnu#8
08/10/2015
Hieno pipo. Vaikka värit liikaa muistuttaa Hämeenlinnalaista jääkiekkojoukkuetta!!!
#24
08/10/2015
Joona on parempi ku tuo Justus
Haba
08/10/2015
Hyvä Justus, muista riittävä lepo ja villasukat jalassa!
juippi
08/10/2015
Seuraavat u-19 kisat lähestyy 1 kenttä hyökkäys Eero Jalo, Justus Kainulainen ja Joona Rantala ei paha.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.