Liigat

Champions Cupin välieräparit selvillä – nämä joukkueet Classic ja SPV saavat vastaansa

02.10.
2015
3 Kommenttia
1
Liigat
SPV kohtaa huomenna Champions Cupin välierissä Sveitsin mestarin. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

SPV kohtaa huomenna Champions Cupin välierissä Sveitsin mestarin. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Salibandyn Champions Cupissa vuosimallia 2015 pelattiin tänään puolivälierät. Suomen mestarit – naisissa Classic ja miehissä SPV – aloittavat pelinsä huomisista välieristä.

Tämän päivän pelien tulokset olivat suhteellisen odotettuja, sillä Classic saa vastaansa naisten puolella FB Chodovin Tshekistä ja SPV miehissä SV Wiler-Ersigenin Sveitsistä.

Naisten puolella tänään siis Chodov voitti Sveiva IB:n lukemin 9-3 ja Piranha Chur eteni välieriin KAIS Mora vastaan kaatamalla Herbadentin luvuin 8-2. Miehissä Wiler kaatoi Mlada Boleslavin ja ruotsalainen Falun saa huomenna vastaansa norjalaisen Slevikin kaataneen Tshekin mestari Tatran Stresovicen.

Classicin ja Chodovin välinen kamppailu alkaa kello 13:15 ja SPV kohtaa Wilerin kello 16:15. Pelejä voit seurata IFF:n Youtube-kanavan kautta suorana.

Champions Cupin välierät:

Naiset:
10:30 KAIS Mora-Pihanha Chur
13:15 Classic-Chodov

Miehet:
16:15 SPV-SV Wiler-Ersigen
19:15 IBF Falun-Tatran Stesovice

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Junnu#8
03/10/2015
Jännä seurata. Voipi olla Speven ensimmäinen ja viimeinen ottelu turnauksessa? Meinaan Wieler ei ole huono joukkue. Jännä seurata Wielerin suomalaisten pelaamista. Ovat samassa kentässä. Ja Väänänen johtaa puolustusta.
S7
03/10/2015
Varmasti tulossa kova matsi. Systeemi ei toi mun mielestä. Kyllä cupissa pitäis kaikilla olla enemmän pelejä, nyt voittaja pelaa hyvin tod.näk vain 2 peliä. Sveitsiläiset voivat toki voittaa 3 pelatulla...
Niinpä niin
03/10/2015
SPV voittaa, kun Tatu syöttelee vanhoilla joukkuekavereille vanhasta muistista :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.