Classic tanssahdellen derbyvoittoon – sarjakärki porhaltaa yhdeksän ottelun voittoputkessa

Lassi Vänttinen jatkoi vahvaa virettään Tampereen derbyssä. Vänttinen nakutti pisteet 2+2 Kooveen verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Lassi Vänttinen jatkoi vahvaa virettään Tampereen derbyssä. Vänttinen nakutti pisteet 2+2 Kooveen verkkoon. Kuva: Jari Turunen
Lassi Vänttinen jatkoi vahvaa virettään Tampereen derbyssä. Vänttinen nakutti pisteet 2+2 Kooveen verkkoon. Kuva: Jari Turunen

Koovee ja Classic kohtasivat perjantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan kamppailussa. Vierasjoukkue Classic vei voiton ottelusta lukemin 4-10.

Classicin tehoista vastasivat tutut nimet. Lassi Vänttinen nakutti tehopisteet 2+2, Sami Johansson osui kolmesti, Eemeli Salin iski tehot 1+2 ja Jussi Piha syötti kolme osumaa. Salin nousi tehopisteiden myötä Salibandyliigan pistepörssin kärkeen. Kooveen pistenikkari oli 2+1 taiteillut Aleksi Jokela.

Classic on voittanut kaikki kauden yhdeksän otteluaan ja porskuttaa sarjakärjessä. Kooveelle tappio oli kauden seitsemäs kymmenestä ottelusta ja joukkue on sarjataulukon sijalla 11.

Miesten Divarissa pelattiin myös yksi ottelu. SBS Wirmo kävi ryöstöretkellä Helsingissä ja Erä Akatemia kaatui lopulta lukemin 6-7. Vieraiden tehomiehiä olivat 3+1 taiteillut Joakim Ervast sekä 2+2 nakuttanut Niko Vahtera. Kotijoukkueen tehokkain oli 2+1 tehtaillut Ilkka Mutanen. Voitto oli Wirmolle kauden toinen. Mynämäkeläisjoukkue on nyt sarjataulukon 12. Erä Akatemia löytyy sarjataulukon seitsemänneltä sijalta.

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
Koovee-Classic 4-10 Ottelutilastot Topi Naskalin ottelukuvat

Miesten Divari
Erä Akatemia-SBS Wirmo 6-7 6-7 Ottelutilastot

10 comments

  1. Alkaa seurat liigasta loppumaan, jos tappiota Classicille pidetään syynä lopettaa seura. Vai haluaako Säbänderus jotenkin kenties perustella tuota #posinkautta-kommenttiaan?

  2. Yleisömäärä paikallispelissä 550, viihdearvo 0, runkosraja tylsä pakkopulla, kruununa keväällä yhden pelin finaalli jossa arvotaan sekunda mestari. Tässä noin pähkinänkuoressa salibandy liigan tämän hetken tila. Pitäisi varmaan tehdä jotain….

  3. Klässikin ja ssv:n voisi seurana lopettaa myös ja koko sählyliigan 🙂

  4. Koovee-Classic matsin koosteessa näkyy taas vähän muutakin kun maaleja. Ja kukas se siellä pääosassa… naureskellen jäähylle. ”Enhän minä mitään tehny…”

  5. Yleisömääräksi tosiaan eilen kuulutettiin tuo 550, mutta Spiral oli kuitenkin käytännössä ääriään myöten täynnä, joten kukaan ei voi ainakaan sanoa että yleisömääriä tuossa pelissä yläkanttiin oltaisiin vedetty.

  6. Näin on. spiral oli täynnä. Muut jengit ilmoittaa noin 300 katsojaa ylöspäin + krp 500 per peli , koovee 200 alaspäin

  7. Ei nyt #Spectators# välttämättä näinkään. Spiralilla oli 550 katsojaa ja halli oli käytännössä täynnä. Ei sinne 200 enempää olisi mahtunut, vaikka hallin kapasiteetti näin valehteleekin. Spiral ihan oikeasti oli täynnä, jos et ollut paikalla, et kai muuta voi väittää?