Ulkomaat

Draamaa Champions Cupissa – Suomen mestareiden kahden maalin etumatka kääntyi kotimatkaksi

03.10.
2015
12 Kommenttia
1
Ulkomaat
Wiler-Ersigen eteni Champions Cupin miesten finaaliin. Kuva: IFF

Wiler-Ersigen eteni Champions Cupin miesten finaaliin. Kuva: IFF

SPV:n ja Wiler-Ersigenin välinen Champions Cupin välierä ratkesi vasta rangaistuslaukaisukilpailussa. Siinä Wiler-Ersigen oli parempi lukemin 2-1.

Wileriltä rankkareissa onnistuivat Deny Kanzig ja Patrick Mendelin. SPV:n ainoa rankkarionnistuja oli Mika Kohonen.

SPV iski 6-4-johtomaalin ajassa 47.56 ja peli oli hyvin suomalaisten hallussa. Wiler laittoi kuitenkin astetta kovemman vaihteen päälle viimeisellä kympillä ja tuli tasoihin. Varsinainen peliaika päättyi 6-6 ja jatkoajalla ei nähty maaleja.

Ottelun tehomies oli 1+5 iskenyt SPV:n Sami Koski. Mika Kohonen osui kahdesti. Wilerin Jami Manninen iski kaksi maalia, joista toinen oli tasoitusosuma ajassa 58.07.

Pääkallo.fi kertoo ottelusta lisää illan aikana.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
03/10/2015
Wiler rankkarimaalit Känzig, Mendelin. Speven ainoan maalin teki Mika Kohonen. Nuorempi Kohonen ylärimaan. Muut rankkarit olivat melko onnettomia. Mutta hieno ottelu. Ja Wiler nousi hyvin lopussa tasoihin.
Palokan Orsi
03/10/2015
Hurjat tehot Koskelta ja muulta viisikolta. Mutta ilman mitään Seinäjoki-vastaista dissausta, niin samat herrat on ihan liian usein kentällä kun omissa kolisee.
Kuoma
03/10/2015
Kiitokset selostajille viihdyttävästä lähetyksestä.
Osku
03/10/2015
Mut olihan toi Mika Kohonen vaan sellainen kentällä kävelijä. Ymmärrän, valitettavasti, miksi Storvreta halusi hänestä eroon. Kaikkien aikojen pelaaja, joo oli aikoinaan, mutta nyt on aika mennyt miehestä ohi.
Oskulle
03/10/2015
Niin, kävelihän se Kohonen 2+0 tänään.
lukija
03/10/2015
Ottelutilastojen mukaan Koski 2+4 ja kumpikin Kohonen 1+0.
S7
03/10/2015
Eihän tän nyt näin pitänyt mennä! Nyt nää champpärit on tätä samaa skeidaa vuosi toisensa jälkeen, nyt ei suomi-poika ees päässyt finaaliin. No joo rankkaritappio on rankkaritappio... Täällä hesassa odotin kyllä paljon enemmän suomipojalta(ihan sama mikä suomi-jengi tuolla pelaa, niin tottakai sen puolella ollaan)
Odotin enemmän
03/10/2015
Lyllä pitäisi uskaltaa pelata sitä omaa peliä, eikä lähteä muuttamaan arkailun suuntaan. Valmentajan piikkiin meni tämä tappio.
Api
04/10/2015
Natinat sikseen, mutta mietin sitä että miten olisi peli muuttunut jos tuomarilla olisi ollut munaa viheltää vitonen korkeasta mailasta joka osui selkeästi Kuuselaa silmäkulmaan. Vielä aiheuttaen haavan. Tai ilman Hakosen ääliötä jäähyä. Tollaista ei vaan saa tapahtua. Rankuissa ei oikeastaan SPV päässyt edes haastamaan.
Juge
04/10/2015
Hulmi ja Kivilehto. SPV ei ole sama joukkue kuin keväällä. Saa nähdä tuleeko siitä kauden mittaan sellainen.

En ymmärrä miksi Hulmista on oltu mediassa niin hiljaa. Käänsi finaalit keväällä SPV:lle ja on ollut aiemminkin tärkeiden pelien ratkaisuroolissa.
No haloo
04/10/2015
Lukijalle sellainen kommentti, että lukee tilastoissa mitä tahansa, niin Kosken tilastot oli 1+5 ja Mika Kohosen 2+0. Jos katsoi ottelun, voi luottaa omiin silmiinsä. Ilmeisesti täällä kommentoidaan asioita, eikä ole edes katsottu peliä. Niille, jotka taas kritisoi Speven pelitapaa voi muistuttaa että pari minuuttia ennen loppua johto oli kaksi maalia ja finaalipaikka taskussa eli ei siihenastisessa pelissä suurta kritiikin paikkaa ollut. Sitten se onneton 37 sekunttia ja Wiler tuli 6-5 vastaan tasoihin. Rankkareissa Wiler oli onnekkaampi.
Lukija
04/10/2015
Kiitos vahvistuksesta tehojen suhteen. En valitettavasti nähnyt peliä, mutta pidän silti kiinni oikeudestani lukea ja kommentoida juttuja :D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.