Erä III -hyökkääjällä seitsemän tehopisteen ilta – katso keskiviikon salibandytulokset

Anna Yli-Kojola kuritti sarjanousija Crackersia tänään tehoin 4+3. Arkistokuva: Jari Turunen.

Anna Yli-Kojola kuritti sarjanousija Crackersia tänään tehoin 4+3. Arkistokuva: Jari Turunen.
Anna Yli-Kojola kuritti sarjanousija Crackersia tänään tehoin 4+3. Arkistokuva: Jari Turunen.

Keskiviikkoillan kunniaksi pelattiin kaksi pääsarjaottelua, yksi miesten Divarissa ja yksi naisten Salibandyliigassa.

Miesten Divarissa Karhut isännöi Porin Urheilutalolla Lammin Salibandya. Ottelu oli tasainen viimeiseen erään saakka, ennenkö LaSB karkasi. Loppulukemat digitaaleille kirjattiin lukemin 9-6. Lammilaisten voiton takuumiehinä häärivät joukkueen maaleista kukin hattutempuillaan vastanneet Heikki Hätönen, Matti Korhonen ja Justus Kainulainen. Tino Nivala rohmusi neljä syöttöpistettä. Karhujen paras pisteiden valossa oli 2+1-tehot kerännyt Ville Salonen.

Ottelutilastot

Naisten Salibandyliigan ottelussa kohtasivat Tapanilan Erä III ja Crackers Kotkasta. Sarjanousija Crackers joutui todistamaan Erä III:n ykköskentän hurjan vireen. Kotijoukkue voitti ottelun lukemin 11-3 ja ykköskentällisen Anna Yli-Kojola teki ällistyttävät 4+3-tehot, Tuuli Huuskonen urakoi pisteet 1+4 ja Jessica Laidler nakutteli pakin paikalta lukemat 3+2. Kotkalaisten maaleista kaksi teki Anette Havana.

Ottelutilastot



Miesten Divari:

18:30 Karhut-LaSB 6-9

Naisten Salibandyliiga:
18:30 Erä III-Crackers 11-3

5 comments

  1. Crackers; kolme rangaistuslaukausta tällä kaudella, sama vetäjä, kolme epäonnistumista. Mahtaako löytyä muita ehdokkaita, vai mennäänkö ’no seuraavan on pakko mennä’- periaatteella?

  2. Muutenkin vaikuttaa touhu aika oudolta. Samat pelaajat saavat vastuuta päivästä toiseen ilman minkäänlaista tulosta. Onneksi on Venäjän tytöt kuitenkin rosterissa!

  3. Eilisen perusteella kotka ei voita yhtään peliä tällä kaudella. Jopa viimevuotinen vantaa oli parempi ja se kertoo jo aika paljon

  4. Mentiin siis ’seuraavan on pakko mennä’ systeemillä Crackerssissa, ainakin tilastojen mukaan. Neljäs rankkuyritys, sama pelaaja, ei maalia. Viides kerta varmastikin sitten onnistuu, jos ei niin sitten jonon päähän?