Divarit

Erä III -hyökkääjällä seitsemän tehopisteen ilta – katso keskiviikon salibandytulokset

07.10.
2015
5 Kommenttia
0
Divarit
Anna Yli-Kojola kuritti sarjanousija Crackersia tänään tehoin 4+3. Arkistokuva: Jari Turunen.

Anna Yli-Kojola kuritti sarjanousija Crackersia tänään tehoin 4+3. Arkistokuva: Jari Turunen.

Keskiviikkoillan kunniaksi pelattiin kaksi pääsarjaottelua, yksi miesten Divarissa ja yksi naisten Salibandyliigassa.

Miesten Divarissa Karhut isännöi Porin Urheilutalolla Lammin Salibandya. Ottelu oli tasainen viimeiseen erään saakka, ennenkö LaSB karkasi. Loppulukemat digitaaleille kirjattiin lukemin 9-6. Lammilaisten voiton takuumiehinä häärivät joukkueen maaleista kukin hattutempuillaan vastanneet Heikki Hätönen, Matti Korhonen ja Justus Kainulainen. Tino Nivala rohmusi neljä syöttöpistettä. Karhujen paras pisteiden valossa oli 2+1-tehot kerännyt Ville Salonen.

Ottelutilastot

Naisten Salibandyliigan ottelussa kohtasivat Tapanilan Erä III ja Crackers Kotkasta. Sarjanousija Crackers joutui todistamaan Erä III:n ykköskentän hurjan vireen. Kotijoukkue voitti ottelun lukemin 11-3 ja ykköskentällisen Anna Yli-Kojola teki ällistyttävät 4+3-tehot, Tuuli Huuskonen urakoi pisteet 1+4 ja Jessica Laidler nakutteli pakin paikalta lukemat 3+2. Kotkalaisten maaleista kaksi teki Anette Havana.

OttelutilastotMiesten Divari:

18:30 Karhut-LaSB 6-9

Naisten Salibandyliiga:
18:30 Erä III-Crackers 11-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
CNN
08/10/2015
Crackers; kolme rangaistuslaukausta tällä kaudella, sama vetäjä, kolme epäonnistumista. Mahtaako löytyä muita ehdokkaita, vai mennäänkö 'no seuraavan on pakko mennä'- periaatteella?
Kotka
08/10/2015
Muutenkin vaikuttaa touhu aika oudolta. Samat pelaajat saavat vastuuta päivästä toiseen ilman minkäänlaista tulosta. Onneksi on Venäjän tytöt kuitenkin rosterissa!
Yleisöennätys
08/10/2015
http://paakallo.fi/2015/09/top-5-miesten-divarin-parhaat-pelaajat/#comments

:) #jinx
kokija
08/10/2015
Eilisen perusteella kotka ei voita yhtään peliä tällä kaudella. Jopa viimevuotinen vantaa oli parempi ja se kertoo jo aika paljon
CNN
12/10/2015
Mentiin siis 'seuraavan on pakko mennä' systeemillä Crackerssissa, ainakin tilastojen mukaan. Neljäs rankkuyritys, sama pelaaja, ei maalia. Viides kerta varmastikin sitten onnistuu, jos ei niin sitten jonon päähän?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.