Liigat

Happee voitokas historiallisessa derbyssä – katso torstain salibandytulokset

29.10.
2015
0 Kommenttia
3
Liigat
Happee nappasi kauden kolmannen voittonsa O2:sen kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää

Happee nappasi kauden kolmannen voittonsa O2:sen kustannuksella. Kuva: Juhani Järvenpää

Happee ja O2-Jyväskylä kohtasivat torstai-iltana naisten Salibandyliigan ensimmäisessä Jyväskylän derbyssä. Happee vei voiton paikalliskamppailusta lukemin 4-2.

Tasainen ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä. Kotijoukkueen tehoista vastasi eritoten Hanna-Mari Uimonen, joka nakutteli tehopisteet 1+2 ottelussa. Voitto oli Happeelle kauden kolmas ja se nousi seitsemännelle sijalle sarjataulukossa. O2 on sarjataulukon kymmenentenä.

M-Team ja SB-Pro mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigan torstai-illan toisessa kamppailussa. Vierasjoukkue SB-Pro vei voiton ottelusta lukemin 5-9. Vieraiden tehonainen oli neljä maalia iskenyt Mirja Hietamäki. Laura Hietamäki komppasi tehopistein 1+2. SB-Pro nousi voiton myötä sarjakärkeen. M-Team on sarjataulukon yhdeksäntenä.

Naisten Salibandyliiga:
M-Team-SB-Pro 5-9 Ottelutilastot
Happee-O2-Jyväskylä 4-2 Ottelutilastot

Linkit:
Jari Turusen kuvat ottelusta M-Team-SB-Pro
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta M-Team-SB-Pro

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.