Liigat

Indians yllätti Viikingit Espoossa – NST piinasi Classicia Lappeenrannassa

16.10.
2015
2 Kommenttia
5
Liigat
Viikingit kärsi toisen perättäisen tappion Indiansin käsittelyssä. Kuva: Jari Turunen

Viikingit kärsi perjantaina toisen perättäisen tappionsa espoolaisjoukkuetta vastaan. Indians oli parempi lukemin 9-6. Kuva: Jari Turunen

Indians järjesti perjantai-illan salibandy-yllätyksen kaatamalla Viikingit kotihallissaan lukemin 9-6. Kotijoukkueen ykköshahmona hääri neljästi verkkoa pöllyttänyt Mikael Sievänen.

Indiansin tehomiehiä olivat myös 2+1 tehtaillut Eino Pesu sekä kaksi maalisyöttöä tarjoilleet Samuli Granlund, Markus Markkola, Otto Lehkosuo ja Lauri Westerholm. Viikinkien tehokkaimpia olivat 1+2 taiteilleet Tero Tiitu ja Janne Hyvönen. Miko Kailiala osui kertaalleen ja tarjoili yhden maalisyötön. Viikingit jatkaa sarjataulukon viidentenä. Indians nousi voiton myötä seitsemänneksi.

Tampereen Classic jatkoi voittokulkuaan miesten Salibandyliigassa. NST kaatui vieraskentällä lukemin 5-6. NST piti Classicia pihdeissään läpi ottelun ja johti vielä viimeiselle kympille lähdettäessä 5-4. Ottelun voittomaalin iski Eemeli Salin ajassa 58.49.

Classicin tehomies oli 2+1 tehtaillut Janne Lamminen. Mikko Leikkanen, Sami Johansson ja Salin iskivät tehot 1+1. NST:n pistelinko oli 1+2 iskenyt Samuli Hulkkonen. Otto Valavuo osui kahdesti. Classic nousi voiton myötä takaisin sarjakärkeen. NST löytyy sarjataulukon sijalta yhdeksän.

Perjantain ottelut:

Miesten Salibandyliiga
Indians-Viikingit Ottelutilastot
NST-Classic 5-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
S7
16/10/2015
Onneksi tärkeät pelit on vasta keväällä, kuhan pelaa ittensä kaheksan joukkoon. Nyt ei meijän touhu näytä ihan olevan kousissaan...
Epsoo
18/10/2015
Viikingellä on takanaan loistava menneisyys ja edessä synkempi tulevaisuus. Aika ajoi kestomenestyjän ohi . Joukkuetta ei ajoissa uudistettu ja vanhat avainpelaajat ovat nyt eilispäivän tähtiä. Pitkä mitaliputki katkeaa tähän kauteen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.