Liigat

Jatkoaika NST:n turmio niin miehissä kuin naisissakin – katso lauantain salibandytulokset

10.10.
2015
3 Kommenttia
1
Liigat
Lasse Salminen, SalBa. Kolmensadan liigamaalin mies. Kuva: Elmeri Elo

Lasse Salminen, SalBa. Kolmensadan liigamaalin mies. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa oli matkalla jo turvalliseen voittoon Salibandyliigan lauantain iltapäiväottelussa, mutta NST:n tykkikiri viimeisillä minuuteilla nosti sen tasoihin lukemiin 7-7. SalBa piti pisteet kuitenkin itsellään, kun Jonne Haapasalo onnistui rokottamaan vanhaa seuraansa jatkoajalla ajassa 63.14. Huippupelin pelannut SalBan Lasse Salminen sai täyteen 300 liigamaalia.

NST nousi ottelussa kahdesti kolmen maalin takaa, kun se onnistui kampeamaan toisessa erässä lukemista 4-1 tasatilanteeseen 4-4. Päätöserässä SalBa karkasi taas kolmen maalin päähän, kunnes lappeenrantalaiset ryhdistäytyivät tehden kolme maalia neljän viimeisen minuutin aikana. Kaksi viimeistä syntyivät ilman maalivahtia.

2+2 iskenyt Lasse Salminen teki liigauransa 300. ja 301. maalin, ja Salmisen ohella myös pelipäällä ollut Miikka Sokka keräsi tehot 2+2. NST:n Jarkko Nurmela ja Risto Töllikkö maalasivat kahdesti, ja Eetu Leskinen keräsi kolme syöttöpinnaa.

Rauman koirapaidat nousivat voiton myötä neljään pisteeseen. NST:llä on viidestä ottelusta vain yksi voitto.

Myös NST:n naiset taipuivat jatkoajalla, kun SB-Pro aiheutti sille kauden ensimmäisen tappion naisten Salibandyliigassa lukemin 3-2. Voittomaali kirjattiin Laura Hietamäen nimiin ajassa 60.30. SB-Pron muista maaleista vastasivat Sara Piispa ja Denisa Ratajova. NST:n maalarit olivat Inka Lampinen sekä Tiia Ukkonen.

Lauantain tulokset pääsarjoissa (päivitetään päivän mittaan):

Miesten Salibandyliiga
14:00 SalBa-NST Rauman Kauppaoppilaitos 8-7 ja. Ottelutilastot
18:30 Happee-Indians Jyväskylän monitoimitalo ISTV 11-4 Ottelutilastot
18:30 OLS-TPS Kastelli 6-2 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-NST Campo-Sport 3-2 ja. Ottelutilastot
15:00 Classic-M-Team Tampere Areena 12-3 Ottelutilastot
17:00 JoKa-Koovee Joutsenohalli 3-5 Ottelutilastot
17:30 TPS-Happee Leaf-Areena 8-7 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 LaSB-LNM Lammin liikuntakeskus 6-4 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-Blue Fox Kuopiohalli 5-6 Ottelutilastot
18:00 Josba-SB Vaasa Joensuu Areena 6-5 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-Karhut Sipoo Areena 6-6 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
tiina
10/10/2015
Bravoo Pro! Nakit karjalan laulumaille ilman pisteitä!
jepulis
10/10/2015
Campolla halli täynnä - paljonko oli katsojia?
Arto Kilponen
10/10/2015
Jos vedetään raja top-6 (SPV, Happee, Viikingit, Erä, Classic, Oilers) ja bottom-8 (loput) joukkueiden välille, niin Happeen voiton myötä top-6 on ottanut bottom-8-peleistään 26/28 pistettä. Ainoa top-6 joukkue joka on jäänyt ilman voittoa näissä peleissä oli Erä maanantaina. Ja siinäkin jokainen muistaa niin Erän kokoonpanon kuin TPS:n saaman viiden minuutin ylivoiman.

Seuraavat mahdollisuudet noihin yllätyksiin tarjoutuu keskiviikkona, jolloin Koovee (0-0-1 top-6 vastaan) yrittää yllättää Oilersin (1-0-0 bottom-8 vastaan), Nokia (0-0-2) Erän (2-0-1) ja TPS (1-0-1) Happeen (3-0-0).

Uskoisin, että kauden mittaan tuo top-6 tulee voittamaan lähemmäs 90% peleistään bottom-8 joukkueita vastaan. Tässä alussa sarjataulukko toki sinällään näyttää ihan mitä sattuu kun jotkut pelailevat huomattavasti toisia vaikeampia vastustajia vastaan. Jos tuosta alkuohjelman tasoerosta haluaa esimerkin, niin SalBan viisi ensimmäistä ovat Indians, @TPS, Nokia, NST, @M-Team kun Oilersilla on @Classic, Happee, Erä, @OLS, @Viikingit. Myös OLS:lla ensimmäisten viiden pelin ohjelma on varsin helppo verrattuna SPV:n vastaavaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.