Jatkoaika NST:n turmio niin miehissä kuin naisissakin – katso lauantain salibandytulokset

Lasse Salminen, SalBa. Kolmensadan liigamaalin mies. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa oli matkalla jo turvalliseen voittoon Salibandyliigan lauantain iltapäiväottelussa, mutta NST:n tykkikiri viimeisillä minuuteilla nosti sen tasoihin lukemiin 7-7. SalBa piti pisteet kuitenkin itsellään, kun Jonne Haapasalo onnistui rokottamaan vanhaa seuraansa jatkoajalla ajassa 63.14. Huippupelin pelannut SalBan Lasse Salminen sai täyteen 300 liigamaalia.

NST nousi ottelussa kahdesti kolmen maalin takaa, kun se onnistui kampeamaan toisessa erässä lukemista 4-1 tasatilanteeseen 4-4. Päätöserässä SalBa karkasi taas kolmen maalin päähän, kunnes lappeenrantalaiset ryhdistäytyivät tehden kolme maalia neljän viimeisen minuutin aikana. Kaksi viimeistä syntyivät ilman maalivahtia.

2+2 iskenyt Lasse Salminen teki liigauransa 300. ja 301. maalin, ja Salmisen ohella myös pelipäällä ollut Miikka Sokka keräsi tehot 2+2. NST:n Jarkko Nurmela ja Risto Töllikkö maalasivat kahdesti, ja Eetu Leskinen keräsi kolme syöttöpinnaa.

Rauman koirapaidat nousivat voiton myötä neljään pisteeseen. NST:llä on viidestä ottelusta vain yksi voitto.

Myös NST:n naiset taipuivat jatkoajalla, kun SB-Pro aiheutti sille kauden ensimmäisen tappion naisten Salibandyliigassa lukemin 3-2. Voittomaali kirjattiin Laura Hietamäen nimiin ajassa 60.30. SB-Pron muista maaleista vastasivat Sara Piispa ja Denisa Ratajova. NST:n maalarit olivat Inka Lampinen sekä Tiia Ukkonen.