Liigat

Kapanen loisti, Erä kaatoi Oilersin vieraissa – katso rankkarivideo

02.10.
2015
0 Kommenttia
3

Tapanilan Erä jatkaa puhtaalla pelillä miesten Salibandyliigassa. Erä on aloittanut kauden kolmella paikallisottelulla, ja aiemmin M-Teamin sekä Westend Indiansin lyönyt joukkue kukisti tänään Espoon Tapiolassa Oilersin 10-7.

Tänään Erä karkasi kymmenessä minuutissa 3-0-johtoon, mutta kotijoukkue Oilers kiri rinnalle ja nousi vielä ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aluksi 7-6-johtoon. Sitten nappasi kuitenkin tahtipuikon tänään kolme maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Lauri Kapanen. Vain 20 sekuntia Oilersin johtomaalista Kapanen tasoittti pelin, ja Riku Holopaisen osuman jälkeen Kapanen kieputti rangaistuslaukauksesta Erän 9-7-johtoon. Sama mies sivalsi vielä loppunumerot tyhjään verkkoon 20 sekuntia ennen loppusummeria. Riku Holopainen laukoi Erälle kaksi maalia. Oilersin tehokkain oli Casper Pfitzner saldolla 1+3.

Sarjakärjessä viilettävät kolmella voitolla kolmesta ottelusta Classic ja Tapanilan Erä. Hännillä riutuvat nollilla M-Team ja NST.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla M-Team – Viikingit ja OLS – Westend Indians.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.