Kapanen loisti, Erä kaatoi Oilersin vieraissa – katso rankkarivideo

Tapanilan Erä jatkaa puhtaalla pelillä miesten Salibandyliigassa. Erä on aloittanut kauden kolmella paikallisottelulla, ja aiemmin M-Teamin sekä Westend Indiansin lyönyt joukkue kukisti tänään Espoon Tapiolassa Oilersin 10-7.

Tänään Erä karkasi kymmenessä minuutissa 3-0-johtoon, mutta kotijoukkue Oilers kiri rinnalle ja nousi vielä ottelun viimeisen kymmenminuuttisen aluksi 7-6-johtoon. Sitten nappasi kuitenkin tahtipuikon tänään kolme maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Lauri Kapanen. Vain 20 sekuntia Oilersin johtomaalista Kapanen tasoittti pelin, ja Riku Holopaisen osuman jälkeen Kapanen kieputti rangaistuslaukauksesta Erän 9-7-johtoon. Sama mies sivalsi vielä loppunumerot tyhjään verkkoon 20 sekuntia ennen loppusummeria. Riku Holopainen laukoi Erälle kaksi maalia. Oilersin tehokkain oli Casper Pfitzner saldolla 1+3.

Sarjakärjessä viilettävät kolmella voitolla kolmesta ottelusta Classic ja Tapanilan Erä. Hännillä riutuvat nollilla M-Team ja NST.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla M-Team – Viikingit ja OLS – Westend Indians.