Miehet

Kapteeni Kuusela välieräpettymyksen jälkeen: ”Peli oli ihan omissa näpeissä”

03.10.
2015
1 Kommentti
0
Miehet
Ville Kuuselan (keskellä) mukaan SPV palaa entistä vahvempana Suomen  kentille. Kuva: IFF

Ville Kuuselan (keskellä) mukaan SPV palaa välieräpettymyksen jälkeen entistä vahvempana Suomen kentille. Kuva: IFF

SPV:n Champions Cup -taival jäi vain yhden ottelun mittaiseksi, kun joukkue taipui Wiler-Ersigenille rankkareiden jälkeen lukemin 7-6. Kapteeni Ville Kuusela vastaili Pääkallo.fi:n kysymyksiin jättipettymyksestä huolimatta.

– Oli trilleri tosiaan. Ihan ei päästy sille tasolle millä alunperin lähdettiin pelaamaan. Tossu ei ollut ihan riittävällä syönnillä ja vähän malttamattomia oltiin pallon kanssa. Pikkuisen hosuttiin. Kaveri oli piirun verran parempi ja terävämpi tänään, sanaili Kuusela ottelusta.

SPV pelasi vahvasti kolmannen erän ensimmäisen kympin ja meni 6-4-johtoon ajassa 47.56. Wiler sai kuitenkin kirivaihteen päälle viimeisellä kympillä ja tuli tasoihin kaksi minuuttia ennen loppua.

– Peli oli ihan omissa näpeissä. Kaveri rupesi toimittamaan palloa maalille ja ne pomppi tänään sisään. Näin se menee joskus, kommentoi Kuusela viimeistä kymppiä.

SPV:n turnaus käynnistyi suoraan välieristä. Kuuselan mukaan kerrasta poikki -järjestelmä ei vaikuttanut joukkueen valmistautumiseen negatiivisesti.

– Kyllä me oltiin tänään ihan valmiita. Suoritus ei ollut vain ihan riittävä. Hyvällä valmistautumisella tultiin tänne ja tehtiin jutut oikein. Jotain jäi puuttumaan tuolla kentällä, linjasi Kuusela.

Kuusela ei äkkiseltään osannut sanoa tuoko turnauskokemukset jotain lisäarvoa kotimaan peleihin.

– Pureskellaan nyt pikkuisen tätä ja palataan entistä vahvempana tuonne Suomen maalle, päätti Kuusela.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Samppa70
04/10/2015
Pieniin juttuihin ratkesi peli. Wiler sai pienen sauman, mikä taidolla käytettiin, kun SPV ei aivan päässyt käyttämään vahvuuksiaa. Cup-peleissä tämä on mahdollista ja antaa hiukan kuvaa Superfinaalisasetelmista kevään peleihin. Uskon, että SPV on toinen kevään joukkueista, vaikka Speve-dissaajat hiukan saikin taas lyijyä kyniinsä! SPV on tämänkin jälkeen vahvempi joukkue, vaikka voisi toisin luulla.
Jäädään kuulolle!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.