Ulkomaat

Pelaaja sai punaisen kortin – vaihtoi erätauolla paitaa kaksoissisaruksen kanssa, sai toisen punaisen kortin

20.10.
2015
1 Kommentti
2
Ulkomaat
Alasarjoissa sattuu ja tapahtuu mitä ihmeellisimpiä asioita. Oheisen tarina kuulostaa suorastaan käsittämättömältä. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Alasarjoissa sattuu ja tapahtuu mitä ihmeellisimpiä asioita. Oheisen tarina kuulostaa suorastaan käsittämättömältä. Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Uppsalalainen ruotsalaistuomari Leif Ericsson sai kokea viime sunnuntaina jotain mitä ei ole koko 32-vuotisella tuomariurallaan ennen nähnyt. Ericsson joutui antamaan harrastesalibandyottelussa kaksi punaista korttia – samalle pelaajalle.

Erikoisesta tapauksesta kerrotaan ruotsalaisten salibandytoimittajan, Mattias Holmgrenin, pitämässä blogissa.

Tapaus eteni siten, että pelaaja sai ensiksi punaisen kortin ensimmäisessä erässä. Ensimmäisellä erätauolla hän vaihtoi pelipaitaa kaksoissisaruksensa kanssa, joka pelasi samassa joukkueessa. Tämän jälkeen hän jatkoi pelaamista, kunnes jäi kiinni ja sai toisen punaisen kortin toisella tauolla. Ericssonin mukaan pelaaja jäi kiinni, koska katsoja huomasi paidanvaihto-operaation.

Tapaus sattui korpen-harrastesarjan ottelussa. Vielä ei ole päätetty minkälaiset sanktiot tapauksesta tuomitaan.

Spelare fick rött kort – två gånger i samma match

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Koivunen
20/10/2015
Saveniukset teki alvariinsa samaa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.