Katsoja heitti pelaajaa nuuskarasialla päähän – ottelu keskeytettiin

Kuvituskuva. Kuva: Anssi Koskinen

Kuvituskuva. Kuva: Anssi Koskinen
Kuvituskuva. Kuva: Anssi Koskinen

Ruotsin Division 1 -sarjan ottelussa Tillberga Ik-Nyfors IK tapahtui viime viikonloppuna kummia ottelun loppuhetkillä. Ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi yleisen levottomuuden vuoksi, kun katsomosta heitettiin nuuskapurkki Tillbergan pelaajan päähän.

– Katsomossa oli jonkin verran Eskiltunasta tulleita katsojia, jotka olivat pitäneet meteliä läpi ottelun. Kun teimme 6-4-maalin, niin pelaajamme kumarsivat yleisöön päin ja sen eleen ei ollut tarkoitus olla mitenkään törkeä. Tuossa vaiheessa katsomosta lensi nuuskapurkki, joka osui pelaajaamme Kevin Holmbergia päähän, kertoi Tillbergan valmentaja Peter Eriksson Innebandymagazinetille.

Tapauksen jälkeen kotiyleisö kimpaantui vieraskatsojille, jotka olivat kyseisen tempun takana. Yleisen epäjärjestyksen vallitessa ottelu keskeytettiin hetkeksi. Tilanteeseen johtanut 6-4-maali syntyi ajassa 59.46.

Kotijoukkue Tillberga voitti ottelun lukemin 6-4. Division 1 on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso.

Ottelutilastot

IBM: Skandalscener i division 1 – föremål kastades in

3 comments

  1. Onneksi rajun osuman saanut pelaaja ei kuollut tai loukkaantunut vakavasti. Vastaavanlaisiin rajuihin pelaajien ja yleisön välisiin mellakoihin tulisi mielestäni Suomessakin ainakin pääsarjajoukkueiden ja paikallisten poliisiviranomaisten varautua jo heti seuraavissa peleissä. Aivan kauheata ja pöyristyttävää jos liitto, seurat ja viranomaiset eivät reagoi.

  2. No eipä tuo vielä mitään, osataan täällä Suomessakin! Keväällä 2010 B-junnujen pleijareissa, ”espoon derbyssä”, ottelun loppuhetkillä kentälle heitettiin muun muassa täynnä ollut roskakori, vessapaperia jnejne…

  3. Toista oli yhdeksänkymmentäluvun kotimaisissa liigafinaaleissa, kun häviäjän valmentaja sai roskiksesta päähän. #viikingit #vft