Ulkomaat

Katsoja heitti pelaajaa nuuskarasialla päähän – ottelu keskeytettiin

06.10.
2015
3 Kommenttia
1
Kuvituskuva. Kuva: Anssi Koskinen

Kuvituskuva. Kuva: Anssi Koskinen

Ruotsin Division 1 -sarjan ottelussa Tillberga Ik-Nyfors IK tapahtui viime viikonloppuna kummia ottelun loppuhetkillä. Ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkeksi yleisen levottomuuden vuoksi, kun katsomosta heitettiin nuuskapurkki Tillbergan pelaajan päähän.

– Katsomossa oli jonkin verran Eskiltunasta tulleita katsojia, jotka olivat pitäneet meteliä läpi ottelun. Kun teimme 6-4-maalin, niin pelaajamme kumarsivat yleisöön päin ja sen eleen ei ollut tarkoitus olla mitenkään törkeä. Tuossa vaiheessa katsomosta lensi nuuskapurkki, joka osui pelaajaamme Kevin Holmbergia päähän, kertoi Tillbergan valmentaja Peter Eriksson Innebandymagazinetille.

Tapauksen jälkeen kotiyleisö kimpaantui vieraskatsojille, jotka olivat kyseisen tempun takana. Yleisen epäjärjestyksen vallitessa ottelu keskeytettiin hetkeksi. Tilanteeseen johtanut 6-4-maali syntyi ajassa 59.46.

Kotijoukkue Tillberga voitti ottelun lukemin 6-4. Division 1 on Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso.

Ottelutilastot

IBM: Skandalscener i division 1 – föremål kastades in

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tallaaja
06/10/2015
Onneksi rajun osuman saanut pelaaja ei kuollut tai loukkaantunut vakavasti. Vastaavanlaisiin rajuihin pelaajien ja yleisön välisiin mellakoihin tulisi mielestäni Suomessakin ainakin pääsarjajoukkueiden ja paikallisten poliisiviranomaisten varautua jo heti seuraavissa peleissä. Aivan kauheata ja pöyristyttävää jos liitto, seurat ja viranomaiset eivät reagoi.
heh
06/10/2015
No eipä tuo vielä mitään, osataan täällä Suomessakin! Keväällä 2010 B-junnujen pleijareissa, "espoon derbyssä", ottelun loppuhetkillä kentälle heitettiin muun muassa täynnä ollut roskakori, vessapaperia jnejne...
ysäri
06/10/2015
Toista oli yhdeksänkymmentäluvun kotimaisissa liigafinaaleissa, kun häviäjän valmentaja sai roskiksesta päähän. #viikingit #vft

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.