Liigat

Kohupelaaja palaa liigakentille – vuosien takainen pelikielto vihdoin kärsitty

05.10.
2015
1 Kommentti
0
Liigat
Viime kaudella keltapaitaista Loviisan Toria edustanut Tuomas Savukoski (#47) pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa Salibandyliigassa. Arkistokuva: Jari Turunen.

Viime kaudella keltapaitaista Loviisan Toria edustanut Tuomas Savukoski (#47) pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa Salibandyliigassa. Arkistokuva: Jari Turunen.

Nokian KrP kohtaa tänään Raholassa Classicin ja TPS isännöi Radio City Areenalla Tapanilan Erää. Mielenkiintoisin aspekti illan peleissä on varmasti Tuomas Savukosken paluu liigakaukaloihin.

Nokian KrP:n riveihin Loviisan Torista kesällä siirtynyt Savukoski on seurannut sivusta ”näätien” kolme ensimmäistä peliä kärsittyään kaudella 2011-12 saamaansa pelikieltoa.

Kyseessä oli kaudella 2011-12 sattunut rikkomus, jolloin Savukoski rikkoi Salibandyliigan ottelussa erotuomari Tommi Järventaustan koskemattomuutta ja sai kahden ottelun pelikiellon. Tuomio ei ollut lopullinen, vaan Järventausta valitti tapauksesta Urheilun oikeusturvalautakunnalle ja pelikielto muutettiin viiden ottelun mittaiseksi.

Lopullinen päätös tuli voimaan kuitenkin vasta kauden jälkeen, eikä Savukoski ole sen jälkeen esiintynyt Salibandyliigassa. Näin ollen Savukoski on nyt vihdoin kärsinyt saamansa tuomion seurattuaan kolme jäljelle jäänyttä ottelua sivusta.

Paljon otsikoissa urallaan ollut Savukoski pelasi viime kaudella erinomaisesti Loviisassa, jossa hän teki 18 ottelussa tehot 27+20=47. Vain yhden ottelun kolmesta voittaneelle Nokian KrP:lle hän on siis varmasti toivottu lisä kokoonpanoon.

Raholan kamppailu näytetään Fanseat-palvelussa, ja TPS-Erä-kamppailua voi puolestaan seurata ISTV:n kautta.

Miesten Salibandyliigan maanantain ottelut:
18:30 Nokian KrP-Classic Fanseat
18:30 TPS-Erä ISTV

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
jonne päkkilä
05/10/2015
ota poika puusta tuohta ja tee siitä vaikka liippiiis

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.