Ulkomaat

Kokenut Katriina Saarinen: ”Ei nyt mitenkään hirveän mairitteleva esitys”

03.10.
2015
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Katriina Saarinen pelaa jo yhdeksättä kertaa Euroopan parhaan seurajoukkueen tittelistä.  Kuva:IFF

Katriina Saarinen pelaa jo yhdeksättä kertaa Euroopan parhaan seurajoukkueen tittelistä. Kuva:IFF

Tampereen Classic selvitti tiensä naisten Champions Cupin finaaliin kaatamalla Florbal Chodovin lukemin 4–3. Finaalissa joukkue kohtaa ruotsalaisen KAIS Moran.

Joukkueen nestori Katriina Saarinen, 43, kommentoi ottelun jälkeen, että joukkueen hyvä lähtötaso ei pysynyt läpi koko ottelun.

– Saatiin hyvä lähtö tuohon otteluun, mutta sitten ei pystytty pitämään sitä samaa tasoa yllä. Kyllä meidän täytyy pystyä tekemään 60 minuuttia hyvää työtä. Loppu sitten taisteltiin alivoimien ja muiden osalta. Tosi hyvin joukkue taisteli, Saarinen sanoi.

Classic karkasi 3–0-johtoon jo ajassa 11.41, mutta Chodov pääsi peliin mukaan melko nopeasti maalien jälkeen. Toinen erä oli pitkälti tamperelaisten hallintaa, mutta maalipuiden väliin osuminen tuotti vaikeuksia.

Viimeisessä erässä Chodov painoi kovaa päälle, ja tasoitus oli hyvin lähellä. Saarinen ei osannut äkkiseltään selittää, miten Chodov pääsi niin hyvin peliin mukaan Classicin vahvan alun jälkeen.

– Sitä mietitään tänä iltana. Eiköhän se käydä läpi joukkueen kesken.

Saariselle meneillään oleva Euroopan parhaiden seurajoukkueiden turnaus on jo järjestyksessään yhdeksäs. Omaa esitystään hyökkääjä ei lähtenyt kehumaan.

– Ei nyt mitenkään hirveän mairitteleva esitys. Taisin olla kahden maalin aikana kentällä. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että pysyin temmossa mukana ja pystyn vielä olemaan tuolla kentällä, kommentoi Saarinen.

KAIS Mora on hallitseva Ruotsin mestari. Saarisen mukaan joukkue on ainakin jossain määrin tuttu.

– Me käydään vasta tänään tarkemmin läpi se vastustaja. Oltiin viime keväänä tutustumassa siihen yhden finaalin malliin Ruotsissa, ja nähtiin kyllä siellä, miten he pelaavat. Siinä mielessä tuttu joukkue. (Jonna) Mäkelähän sieltä tietysti puuttuu siitä porukasta, kertoi Saarinen.

Kokenut pelaaja tietää miten tärkeisiin otteluihin virittäydytään. Saarisen mukaan Classic valmistautuu ihan normaalein rutiinein.

– Meillä on tässä nyt loppuverryttelyt, kylmähoidot, syödään jotain ruokaa ja sitten pidetään vähän ottelupalaveria. Ihan normaalit rutiinit siis, päätti Saarinen haastattelun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.