Liigat

Kotilaisen hirmuvire jatkui Turussa – Oilersille kolmas perättäinen murskavoitto

14.10.
2015
6 Kommenttia
2
Liigat
Peter Kotilainen iski tehot 5+2 TPS:n verkkoon. Kotilaisen yhteistehot kuudessa ottelussa ovat 14+10. Kuva: Anssi Koskinen

Peter Kotilainen iski tehot 5+2 TPS:n verkkoon. Kotilaisen yhteistehot kuudessa ottelussa ovat 14+10. Kuva: Anssi Koskinen

Jyväskylän Happee oli iskussa TPS:aa vastaan ja vei voiton lukemin 3-10. Ottelun hahmona hääri Peter Kotilainen, joka osui viidesti ja syötti kaksi osumaa.

Tehoiltansa myötä Kotilainen nousi pistepörssin kärkeen. Petri Kauko osui kahdesti, ja Otto Tikka, Jaska Kunelius sekä Johannes Jokinen tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. TPS:n Jaakko Hautamäki syötti kolme maalia. Happee nousi voitolla sarjakärkeen. TPS löytyy sarjataulukon sijalta 10.

Esport Oilers jatkoi vakuuttavia otteita, kun joukkue kaatoi Tampereen Kooveen kotikentällään lukemin 8-2. Oilersin maalihaina esiintyi Lauri Huusko, joka laukoi ottelussa hattutempun. Sylvester Raikamo iski ottelussa tehopisteet 1+2. Oilers nousi kolmannella perättäisellä voitolla sarjan neljänneksi. Kolmen edellisen ottelun maaliero on komea 25-5. Koovee on sarjan sijalla 11.

Tapanilan Erän kausi jatkui vahvoissa merkeissä. Nokian KrP kaatui Vantaan Energia Areenalla lukemin 9-4. Ottelun ratkaisutekijäksi nousi Tuomas Savukosken ulosajo ajassa 48.30. Kotijoukkueen tehokkaimpia olivat kaksi maalia iskenyt sekä kaksi maalisyöttöä tarjoillut Tommi Aro, 1+3 taiteillut Lauri Kapanen sekä 1+3 tehtaillut Mikko Jolma. KrP:n Henri Johansson iski tehot 2+1. Erä on sarjataulukon kolmantena. Nokian KrP jatkaa toiseksi viimeisenä.

Keskiviikon salibandyottelut:
Oilers-Koovee 8-2 Ottelutilastot
TPS-Happee 3-10 Ottelutilastot
Erä-Nokian KrP 9-4 Ottelutilastot

Linkit:
Video: Liigan ”paha poika” laputettiin pihalle Vantaalla
Anssi Koskisen kuvat ottelusta TPS-Happee
Jari Turusen kuvat ottelusta Oilers-Koovee
Mikko Hyvärisen kuvat ottelusta Erä-KrP
Juhani Järvenpään kuvat ottelusta Erä-KrP

Artikkelia päivitetty 00.51

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
janus
14/10/2015
Salinista puhutaan mutta nuorin Kotilainen ollut kyllä tasaisen hyvä, veikkaanpa pistepörssin valtiaaksi tällä kaudella
jep jep
14/10/2015
KVeellä ei taida jalka riittä vanhemmalla kaartila?vai jäikö joku pois kesä treeneistä! on nimittäin synkkää luettavaa +/- tilastot..... ei paljon pinnoja luvassa kun kaksi kenttää kolmesta vuotaa joka pelissä.
Espoosta
14/10/2015
Toivotaan että Oilerssin pelaajista suurin osa saa tasaisesti pisteitä kuten tänään Huusko, kolme maalia vaikka ei ole aikaisemmissa peleissä loistanut pistenikkarina.
Vastustajille voi tulla ongelmia kun ratkaisijat vaihtelevat ottelukohtaisesti.. Ykstyisen pelaajan pärjääminen pistepörssissä ei takaa joukkueen menestystä, vaikka nyt näyttääkin Classikin ja Happeen kohdalla mutta onko näin myös keväällä?
Arto Kilponen
14/10/2015
Tuossa on kirjoitus ja/tai ajatusvirhe. Oilersin maaliero kolmesta edellisestä on 25-5 (9-2, 8-1, 8-2)
Joel Siltanen
14/10/2015
Totta, Arto. Kiitos korjauksesta!
Jytkypökäle
15/10/2015
Myös pistenikkari Kunelius syötti kaksi!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.