Liigat

Liigavalmentaja hurjana lehdistötilaisuudessa: ”Kaksi liigahistorian huonointa joukkuetta”

18.10.
2015
28 Kommenttia
4
Liigat
Koirakäskijä Juha Mäkilä antoi sanaisen arkkunsa laulaa lauantaina. Kuva: Mikko Hyvärinen

Koirakäskijä Juha Mäkilä antoi sanaisen arkkunsa laulaa lauantaina. Kuva: Mikko Hyvärinen

M-Team otti kauden avausvoittonsa miesten Salibandyliigassa kukistamalla 20-vuotisjuhlaottelussaan Rauman SalBan lauantaina peräti 10-3. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa show’n varasti värikkäistä puheistaan tunnettu SalBa-valmentaja Juha Mäkilä.

SalBalla oli jo viime kaudella vaikeaa vierasotteluissaan, ja sama trendi on jatkunut tälläkin kaudella. Värikkäistä kommenteistaan tunnettu Mäkilä antoi sanaisen arkkunsa laulaa asian tiimoilta.

– Meidän esityksemme oli aivan karmea, ihan leirikoulumeininkiä. Ei saatu yhtään syöttöä omille edes alkulämmittelyissä. Taidan ilmoittaa, että me perumme loppukauden vieraspelit ja pelaamme vain kotona, Mäkilä sivalsi.

Kritiikki ei kohdistunut vain omiin pelaajiin, vaan myös vastustaja sekä M-Teamin juhlatapahtuma saivat kyytiä.

– Kentällä oli kaksi liigahistorian huonointa joukkuetta, jotka olen ikinä nähnyt. Tapahtumakin vedettiin tyhjälle katsomolle, se oli kaameaa ja kentällä kaksi joukkuetta vielä kaameampia. Tämä on mainosta salibandylle, näitä lisää, Mäkilä tylytti.

Mäkilän tykitys lehdistötilaisuudessa alkaa videon kohdasta 3.37.

Lisäys klo 14.35:

Juha Mäkilä pyysi anteeksi ylilyöntiään Twitterissä:

Lue myös: Liigajoukkueen värikäs valmentaja avoimena: ”Vakava auto-onnettomuus muutti suhtautumiseni elämään”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mufa
18/10/2015
Pelissä taisi olla enemmän katsojia kuin Salban viime kotipelissä! Monta sählypeliä tällä kaudella nähneenä tunnelma rusalla eilen oli yllättävän. Siellä jopa kannustettiin! Katsojia taisi olla noin 250...eihän se tietenkään liiton tilastoihin näytä hyvältä...paremmalta se näyttää kun Erä pelaa Vantaalla 500-600 katsojan edessä kun jokaikinen paikalla olija näkee omin silmin, että paikalla on maksimissaan 200 jos sitäkään!
Jonsku
18/10/2015
Tämä katsojalukujen vääristely ylöspäin, jota kuulemma tehdään liigan ohjeistamana, on surkuhupaisaa. Paine kasvaa suureksi lajiksi on niin suuri, ettei totuudella on enää juurikaan merkitystä.
BB-RISTO
18/10/2015
Gyl raum o ain raum.
MUFA
18/10/2015
Nukuttiin ja mentiin eteenpäin!
Harri Moisio
18/10/2015
Toivottavasti siellä finaalitapahtumassa riittää yleisöä, kun eikös salballa ole tarkoitus siellä pelata. #yhteinenunelma
Sauli ja Jenni
18/10/2015
olimme joskus rauman kotipelissä katsomossa, eikä siellä mitään karnevaalitunnelmaa ollut. Eikä sieltä peliäkään nähnyt.
MUFA
18/10/2015
Missä tämä Rauma muuten sijaitsee?
Ennen oli paremmin
18/10/2015
Joo, toivottavasti se Erä palais äkkiä Mosalle. Ei salibandy kaipaa mitään viihde-elementtejä tai sirkushuveja. Puupenkit ja kahvi erätauolla riittää. Kaiken maailman oheisohjelmaakin ovat sinne Energia Areenalle vieneet. Ihan älytöntä. Nyt puhutaan salibandysta kuitenki eikä mistään lätkästä!
Yks raumalaine
18/10/2015
Rauma o siin prisma vieres
Katsoja
18/10/2015
Joo kyllä moni liigajengi vääristää tulosta ylöspäin. Mutta katsojiin lasketaan kaikki kahvilatyöntekijöistä pelaajiin... Katsomossa virallisia katsojia ei Energialla ole paljoa yli 200 ollut, siinä olet oikeassa.
Hyvä
18/10/2015
Häviäjä
Arto Kilponen
18/10/2015
Minusta M-Team oli ihan hyvä eilen, varsinkin kaksi erää. En väitä, että sillä pelillä Oilers tänään kaatuisi, mutta ei espoolaiset helpolla sitä kahden ensimmäisen erän M-Teamia vastaan pääsisi.

M-Teamille ehdottomasti plussaa käsiohjelmasta. En ole kaikkia vielä tälle kaudelle nähnyt, mutta on huomattavasti parempi kuin Classicin, OLS:n, Viikinkien tai Oilersin vastaava. Jopa jääkiekon Liigassa on käsittääkseni aika harvinaista, että olisi pelaajaesittelyjä mukana - en ainakaan muista koskaan nähneeni.
JZ
18/10/2015
Hahah! :D No vähän lipsahti nyt tosiaan yli, mutta kyllähän lajissa pitää persoonia olla. Ja ei varmaan ihan faktaheittoina kannata tota ottaa, saattaa olla hivenen pettymyksen ja turhautumisen värittämää tekstiä.
opex
18/10/2015
Probsit tälle M-Teamin nuorelle jätkälle, joka edes yritti kuitata takaisin kun vastustajan koutsi mollasi omaa jengiä ja yleisömäärää, Oma koutsi istua möllötti ihan laamana vierssä kun kollega antoi palaa.

Persoonat on ihan kivoja, mutta voisi sen vittuuntumisen tietenkin paremminkin kanavoida.
kauhea esitys koutsilta
18/10/2015
kehtaa tulla vieraspelin lehdistötilaisuuteen haukkumaan kotijoukkuetta, joka kuitenkin hoiti pelin selväsi 10-3, en ole salbasta pelillisesti pitänyt, nyt täytyy toivoa että putoavat ja jotain tyylikkäämpää tilalle
Osku
18/10/2015
Hyvä että läikkyy välillä yli näin, eikä vaan kentällä. Heinonen tajusi olla hiljaa kun Haiskilla meni yli, mutta Malinen lähti tilanteeseen vielä hämmentämään. Pientä psykologista silmää olisi tilanteeseen tarvittu, mutta sitä ei Maliselta näemmä löytynyt.
oijoi!
18/10/2015
Nyt kun puhutiin kahdesta huonoimmasta jengistä, miksi Erä sekoitetaan samaan lauseeseen? 3500 henkeä vetävä halli näyttää tyhjält, kun siellä on vain 500 ihmistä. Optinen harha, jonka edellisesstä pelissä itsekin laskemalla tarkistin. Pasilassa SSVn laskutapa heittää enemmän. Ottelutapahtuma Energia areenalla on kahden lapsen isälle tosi onnistunut. En Rusalle kyllä lähtisi lasten kanssa. Eiköhän kannustuksen, ei mollaamisen kautta saada tätä lajia ylöspäin.
mr. manatee
18/10/2015
Tässä haastattelussa erikoisinta oli tuon M-team pelaajan ego
S7
18/10/2015
M-team näyttää olevan juuri niin "valmis" liiga ympyröihin, kun arvelin. Jonkun voiton saavat, mutta muuten totaalisia vastaan tulijoita. Oilers varmasti lyö tänään lukemat yli kaksi numeroiseksi tappioksi...
Jarmonjuhta
18/10/2015
Hyvää piikkiä M-team jätkältä. Tollasessa tilanteessa turpa pitää avatakin kun rapaa tulee ovista ja ikkunoista - ja syyttä.
Keijo
18/10/2015
No sekä sit ois hyväksi lajille et ku yks idiootti haluu vetää oman standup-shownsa ns. "virallisessa" lehdistötilaisuudessa ni siihen alettais VIELÄ takasi huutelee. Pikku piikki lopuks ok, mut eiköhän M-Team koutsi tässä vaan mielessään kelaillut et "eikö toi kaveri oikeesti tajua, että täähän tulee videolle ja todennäköisesti ulos jostain, jotta antaa nyt kaverin sitten tehdä itsestään pellen".
Moi
19/10/2015
Pääkallon toimitus herätys! M-Team otti ensimmäisen voittonsa juhlapelissään lauantain ettekä uutisoi asiasta millään tavalla?! Ottelusta löytyy laajat raportit molempien joukkueiden sivuilta, videohaastattelu ja maalikooste. Olisi tasapuolista uutisoida muustakin kuin Erästä.
salba
19/10/2015
Huonoimmasta jengistä en tiedä Salban osalta mutta valmentaja... anteeksi ei voi tosiaan edes kutsua valmentajaksi.
Tiimi
19/10/2015
M Team ei saa mitään näkyvyyttä näiltä salibandyn toimittajilta, eilisessä ottelussa jo katsojamäärät nousussa. Tsemppiä Tiimiläisille ihan hyvää duunia teette ja kyllä se palkitaan tulevaisuudessa. Nämä Säbäniilot elävät omassa kuplassaan, taustat kertoo mitkä joukkueet saavat palstatilaa.
Espoolaiset joukkueet ovat jo tottuneet tähän toimittajien yksipuoliseen toimintaan eli luottakaan vaan omaan tiedotukseen ja markkinointiin.
Videokatsoja
19/10/2015
Loistavaa, juuri näitä. Mitä Tammisesta tai Rautiaisesta muistetaan? No ainakin muutama räväkkä lehdistötilaisuus ja tv-esiintyminen noin muuten ..
ketääneikiinosta
19/10/2015
M-team teidän touhu
JZ
19/10/2015
Just hyvä juttu munkin mielestä että löytyy persoonia ja väriä. Ja kyllä, vaikka ei aina pysyi ihan lapasessakaan jutut. Tässä lajissa ei muutenkaan liikaa oo puheenaiheita, mitä nyt jostain vitosista säännöllisesti pikku vääntö jossain. Taitaa tääkin olla ensimmäinen lehdistötilaisuus taas pariin kolmeen vuoteen joka kiinnosti oikeastaan ketään... ;-)
Jör
19/10/2015
Tää Mäkilä on valmentajana suuri vitsi. Liigahistorian surkein valmentajana ja näkynä. Mistä lie saanut liigalisensinsä. Rauman torikahvilastako?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.