Liigat

M-Team ryöstöretkellä Lappeenrannassa, SalBa vahva kotona – katso perjantain salibandytulokset

23.10.
2015
7 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa neljä ottelua, kolme miesten Salibandyliigassa ja yksi naisten liigassa.

Miesten liigassa M-Team ja TPS kävivät hakemassa herkulliset vierasvoitot. M-Team nitisti Lappeenrannassa NST:n lukemin 5–3. Voitto oli liiganousijalle kauden toinen. M-Teamin täyden pistepotin myötä Nokian KrP jäi nyt yksin sarjajumboksi kahdella sarjapisteellään. Indiansin viime viikkoisesta mainiosta Viikingit-voiton tuoneesta vireestä ei puolestaan ollut juurikaan jäljellä, kun TPS kävi Espoossa voittamassa 8–3.

Illan ainoan kotivoiton miesten liigassa nappasi SalBa, joka nousi kolmannella voitollaan jo pudotuspeliviivan yläpuolelle. SalBa oli Raumalla Kooveeta parempi lukemin 10–7. SalBan ja koko perjantain liigapelien tehokkain oli ex-Koovee-hyökkääjä Jasse Kuusisto (4+1).

Perjantain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
Indians–TPS 3–8, tilastot, Jari Turusen ottelukuvat
NST–M-Team 3–5, tilastot, Markku Tauraman ottelukuvat
SalBa–Koovee 10–7, tilastot

Naisten liiga
Classic–O2-Jyväskylä 12–1, tilastot, Topi Naskalin ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
jep jep
23/10/2015
Hyvä JASSE peliaikaa ja näyttö paikkoja tulee kun on osaava ja johdon mukainen VALMENNUS !!! Kuitti oli osuva 4+1 OSU JA UPPOSI KVeeeeee.
Johdon mukainen valmennus?
24/10/2015
Äläpäs nyt hulluksi rupea, Mäkilää ei voi laskea edes 3 divarin valmentaaksi. Hän on väärässä paikassa. Lähtee, joka matsiin väärällä taktiikalla ja häviää sillä tavalla jokaisen matsin kotona vikalla 10min aikan (Melkein tänäänkin). Khyl maar pitäs sentää oikea valmentaja hankkia, kun salibandyliigaa pelataan. SalBa menestyisi paljon paremmin, jos siellä olisi parempi valmentaja. Olen puhunut.
Ret
24/10/2015
Ja joku aiemmin sanoi, että M-team saa "jokusen voiton" mutta siihen se sitten jää. Pah! M-team näytti jo Kooveetä vastaan, että ovat jalalla hyviä ja muutenkin peli kulki, siitä matsista vaan ei harmi voittoa tullut. M-team pelaa liigaa ensi kaudellakin.
Se on sitten KRP:ssä kohta kriisipalverin paikka
24/10/2015
Otteluohjelmaa kun katsoo, niin KRP:n playoffit putoamista vastaan alkoivat juuri nyt. Jos seuraavaan kuukauteen ei pistepussi kasva, niin tyhjillä pusseille kausi myös päättyy.
Lisäys
24/10/2015
Tarkemmin sanottuna KRP:llä seuraavista 6 pelistä 4 päävastustajia vastaan. Ja laajennettuna seuraavasta 8 pelistä 5 päävastustajia vastaan. Ja näihin lähdetään sarjan jumbosijalta kun lähes 1/3 sarjaa on pelattu. Nyt varmaan hitaammatkin alkavat heräämään Nokialla todellisuuteen.
Fiilistelijä
24/10/2015
Hyvä saada Tampereelle uusi farmiseura divariin koska pirkat oman kautensa tuntuu sössivän ( toivottavasti olen väärässä) Ja Ilveksen organisaation ääliömäisyyden takia iso brändi menee hukkaan ja isolla kädellä....
jep jep
24/10/2015
Tällä menolla ja esityksillä saattaa?Tampereela olla enemmänkin divari porukoita missä voi harrastaa sähläämistä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.