Maajoukkueet

Miesten EFT-joukkue julki – Mika Kohonen tekee paluun maajoukkueeseen

22.10.
2015
25 Kommenttia
7
Maajoukkueet
Mika Kohonen palaa maajoukkuepaitaan. Kuva: Juha Käenmäki

Mika Kohonen palaa maajoukkuepaitaan. Kuva: Juha Käenmäki

Tuorein Suomen miesten salibandymaajoukkue julkaistiin tänään 6.-8.11. Tshekin Brnossa pelattavaan EFT-turnaukseen. Suurimpana yllätyksenä voidaan pitää Mika Kohosen paluuta maajoukkueeseen.

Kohonen oli viimeksi maajoukkueen mukana 10 kuukautta sitten pelatuissa Göteborgin MM-kisoissa. Kohonen, 38, siirtyi täksi kaudeksi Storvretasta SPV:n riveihin, jossa Kohonen on nakuttanut tehopisteet 2+6 kuudessa ottelussa.

Ensikertalaisia maajoukkueessa on ainoastaan yksi, kun Happeen Johannes Jokinen debytoi maajoukkuetasolla Tshekin EFT-turnauksessa. Jokisen kausi on sujunut varsin mallikkaasta ja hän on iskenyt seitsemässä ottelussa tehopisteet 7+11.

Soomi

Petri Kettunen, päävalmentaja
Mika Ahonen, valmentaja
Juha Jäntti, valmentaja
Henri Toivoniemi, mv-valmentaja
Ari Haapalainen, hieroja/huoltaja
Juuso Kilpikoski, hieroja/huoltaja
Aleksi Öhman, fysioterapeutti/huoltaja
Kimmo Nurminen team manager

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Masa
22/10/2015
Nippu vaikuttaa hyvältä ainakin näin paperilla.
Juha
22/10/2015
Mielenkiintoiset valinnat. Muuten aika kohdillaan, mutta olisin itse nostanut mukaan viimeksi pirteästi esintyneen Hullu-Hoikkasen ja Viikingeistä Janne Hyvösen.
stadi
22/10/2015
Jos pientä viilausta sallitaan niin johanssonin olisin vaihtanut kailialaan.
kekki
22/10/2015
Ikäpresidentti hengenluojaksi..
Edellisen esityksen jälkeen ei kiitos enään. Ei pärjännyt enää viimeisessä esiintymisessään, ja naama norsun V'''''' ilmoitti lopettavansa.
No more year..
Illoinen
22/10/2015
Olen todella tyytyväinen johanssonin valintaan. Ehdottomasti kailialaa monipuolisempi pelaaja sekä laukaus maailmanluokkaa.
Jone
22/10/2015
Ihmettä parempia veskareita löytyy liigasta yli 10 kpl . Miksi ei joku niistä?
pohojammaalta
22/10/2015
Mä haluisin nähä Henri Johanssonin vielä maajoukkuees.. Toki ei oo seurajoukkuees enää menny niinku hyvinä aikoina, mut rinnalle ku pistäis vaikka toisen Johanssonin ja Puskan nii mikä jottei toimisi
Kohonen
22/10/2015
Edelleen isona Mika fanina silti ihmettelen hänen paikkaansa joukkueessa mihinkä hänellä ei ole pelillisesti enään mitään annettavaa. Mikko olisi taas ennemmin ansainnut paikan jos joku olisi pitänyt kohonista väkisin mukaan ottaa. JJ hyvä lisä ja Henri olisi kyllä mukava viellä nähdä kans että motivoisko miestä yhtään lähtee kokeileen tosissaan tätä hommaa.
Timppa
22/10/2015
Missä Tiitu?
Katsoja
22/10/2015
Kohonen tai Tiitu, ei kuulu millään mittarilla maajoukkueeseen, extähdet sopivat paremmin kommentoimaan otteluja.
Jonelle
22/10/2015
Naurettava väite. Ei muutakuin nimiä ja faktoja peliin. Koska SPV:n puolustuspeli on ollut vähän vaikeuksissa, näkyy se myös Japen torjuntaprosentissa ja tilastoissa, mutta kyllähän Ihme on ehdottomasti Suomen kärkiveskareita ja pystyy panoksellaan parhaimmillaan auttaa joukkuettaan ratkaisevasti kuten kevään finaalisarjassa nähtiin.
Maalivahdit
22/10/2015
Minun mielestäni strandberg ja luukkonen maajoukkueeseen ja ihme ja kosonen pois
Pasi
22/10/2015
Joonas Kaltiaisen olisin mielelläni maajoukkueessa nähnyt. Kuitenkin äärettömän kuumassa vireessä ja liigan paras veskari tällä hetkellä.
Tor
22/10/2015
Kaltiainen kasvamassa urheilijaksi. Se on tärkeintä lahjojen lisäksi.
häh
22/10/2015
Missä J-p peltoarvo? #mäomistantänseuran
Juippi
22/10/2015
Olisin odottanut Mikalta hiukan itsekritiikkiä ja kohteliaasti kieltäytynyt kunniasta.
Fiksuna miehenä kun kuitenkin näkee missä mennään.
Voihan tilanne tietysti ollakin niin, et ovat Kettusen kanssa asiasta keskustelleet. Syyt ovat aivan varmasti muut kuin pelilliset.
Juukelispuukelis
22/10/2015
Onhan tää kertakaikkisen naurettavaa lukea näitä teidän kommentteja Kohosesta. Mies nakuttaa yli piste-per-peli tahdilla kotimaan liigassa, paljonko te inisijät olette iskeneet kaljaliigoissa? Kaverilta löytyy niin paljon kokemusta ettei noihin peleihin enää lähtisi, mikäli ei pärjäisi. Suuri hengenkohottaja sekä pallollisen pelin kuningas.
Make
23/10/2015
Turha/tyhmää verrata "inisijöihin" tai "kaljaliigoihin", koska näitä harrastajia ei ole maajoukkueeseen valittu. Mika K. on eittämättä kaikkien aikojen suomalainen salibandyn saralla, mutta ei missään tapauksessa enää maajoukkuetasoa.
Säbänderus
23/10/2015
Kohonen. 38-v, eikä pysy edes liigavauhdissa. Toki pitää kunnioittaa pelaajan saavutuksia, mutta aikansa kutakin.
Etenkin, kun samaan aikaan, kun Suomi tuottaa laadukkaita nuoria pelaajia enemmän kuin koskaan.
Django
23/10/2015
Hihhih on kyllä hassu perustelu tuo piste per peli kotimaan liigassa.
JooJoo
23/10/2015
Jollen ole väärin sisäistänyt, tunnetumpi Kohonen on tiputettu SPVssä pakiksi. Oisko liikkeen ansiota, tai liikkeen puutetta.
Toinen Kohnonen koohottaa kyllä aivan hullun lailla. Vaihtaisin etunimen.

Mut mitäs nuo mulle kuuluu. Paitti että nuorentaa pitäs, ja pian. Kattokaa sveduja.
maalituomari
23/10/2015
mika kohonen näemmä 48.s pistepörssisä, totta, yli pisteen tahti juu, ainoa mihin hyväksyn on staattiseen ylivoimaan, siellä vauhti ja juonikkuus riittää, muuten vaikea nähdä mitään lisäarvoa, mies ei ole liian vanha tietenkään mutta jalat vaikuttavat olevan jo kovin rikki. Eikö olisi viisainta pelata minimimäärä kauden mittaan ja jättää nämä karkelot nyt vaan suosiolla väliin.
S7
23/10/2015
Ja taas tää ikuinen nuorentaminen, toi ryhmä ei nyt ole iäkästä nähnytkään! Millään parikymppisillä ei voiteta mitään, kokemusta pitää olla. Mihusta en halua ottaa kantaa, arvostus suuri ja nojoo...
Katsoja
23/10/2015
Jos Mika Kohosta ei lasketa mukaan joukkueeseen niin keski-ikä n. 25 v tässä ryhmässä sopivan nuorekas ja vuoden kuluuttua juuri sopivan kokenut MM- kisoihin.
Ihmettynyt
24/10/2015
Olis kiva nähä asser jääskeläinenkin maajoukkueessa..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.