Liigat

Moni joukkue hakee edelleen avausvoittoaan – katso viikonlopun salibandytarjonta tästä

02.10.
2015
1 Kommentti
0
Liigat
Viime kaudella SB Welhot ja Steelers painivat Kuopiossa tähän tyyliin. Kumpi ottaa kauden ensimmäisen voittonsa? Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella SB Welhot ja Steelers painivat Kuopiossa tähän tyyliin. Kumpi ottaa kauden ensimmäisen voittonsa? Kuva: Jari Turunen

Tshekissä pelataan viikonloppuna Champions Cup, mutta kotimaiset pääsarjat pyörivät täydellä teholla. Miesten Salibandyliigassa seurataan muun muassa sitä, saavatko ilman täyttä pistepottia olevat M-Team, Oilers ja NST voittotilinsä auki.

Perjantain ainoassa ottelussa Oilers isännöi Erää. Mosan miehet ovat aloittaneet kautensa kahdella kotivoitolla, mutta nyt haaste kovenee, kun vastaan asettuu ensimmäistä voittoaan hakeva Oilers. VeikkausTV näyttää ottelun klo 18.30 alkaen.

Lauantaina on vuorossa Helsingin paikallismittelö, kun majaansa Pasilassa pitävät M-Team ja Viikingit iskevät yhteen klo 18 alkaen. Viikingit kärsi ensimmäisen tappionsa sunnuntaina Seinäjoella, kun taas sarjanousija M-Team etsii ensimmäistä voittoaan.

Naisten liigassa ainoa tappioton joukkue NST pyrkii jatkamaan voittokulkuaan Ruskeasuolla, kun se saa vastaansa M-Teamin. M-Teamin kausi on alkanut voitolla ja kahdella tappiolla.

Miesten Divarin puolella katseet kääntyvät erityisesti Vaasaan ja Kuopioon. Kärkiryhmään povattu SB Vaasa on kontannut pahasti kaksi ensimmäistä ottelua, ja se metsästää nyt ensimmäisiä pisteitään Limingan Niittomiesten isäntänä. Kuopiossa viime kaudella Divarin välierissä kohdanneet SB Welhot ja Steelers hakevat niin ikään ensimmäistä voittoaan kuluvalla kaudella.

Sunnuntain tarjottimella on kaksi Elisan Fanseatin tarjoamaa ottelua, kun M-Team jatkaa kovaa viikonloppuaan Happeen vieraana klo 15.30, ja Oilersin suunta käy kohti Oulua ja Kastellin Monitoimitaloa. Kahdella voitolla kautensa käynnistänyt OLS pelaa lauantaina kotona jo Indiansia vastaan, ja sunnuntaina kylään saapuu toinen espoolaisjoukkue klo 17 alkaen.

Viikonlopun ottelut salibandyn pääsarjoissa:

Perjantai 2.10.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Oilers-Erä Tapiolan UH VeikkausTV

Lauantai 3.10.

Miesten Salibandyliiga
18:00 M-Team-Viikingit Pasilan UH
18:30 OLS-Indians Kastellin Monitoimitalo

Naisten Salibandyliiga
14:45 Koovee-O2-Jyväskylä Spiral-halli
15:30 TPS-SB-Pro Leaf-Areena
15:45 M-Team-NST Ruskeasuon AC

Miesten Divari
16:00 SB Vaasa-LNM Botniahalli
17:00 LaSB-Blue Fox Lammin liikuntakeskus
17:00 Loviisan Tor-KeLy Loviisan liikuntahalli
18:00 ÅIF-PirPi Sipoon Areena
18:00 SB Welhot-Steelers Kuopiohalli
18:00 SBS Wirmo-Josba HaNi-halli

Sunnuntai 4.10.

Miesten Salibandyliiga
15:30 Happee-M-Team Jyväskylän Monitoimitalo ELISA
17:00 OLS-Oilers Kastellin Monitoimitalo ELISA
18:00 NST-Koovee Lappeenrannan UT

Naisten Salibandyliiga
17:00 PSS-Erä III Porvoo SBH

Miesten Divari
17:00 Loviisan Tor-SBS Wirmo Loviisan liikuntahalli
18:00 ÅIF-Blue Fox Sipoon Areena
18:00 Steelers-KeLy Elenia Areena

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Viikatemies
02/10/2015
Kyllä on ollut mahtavaa seurata viime vuosien, viime kaudenkin, divarin menestyjien konttaamista tällä kaudella. Saa nähdä, jos tappioita tulee vielä muutama putkeen, miten joukkueiden päänuppi kestää. Onko lähdetty jopa takki auki pelailemaan, luotettu liikaa omaan hyvyyteen, jääty polkemaan paikalleen, kun muut tulee ryminällä ohi, oikeelta ja vasemmalta (tai voisko sanoo idästä ja lännestä).

Viime kauden nousijat (LNM ja Erä A.) on näyttäneet hienosti pelaamisen mallia. Ottaneet kehityksen askeleita ja kun vielä joukkueet ei oo heikentyneet viime kaudesta, päinvastoin, niin voi helposti povata vastustajille vaikeuksia. Samoten nuorentunut Josba näyttää tällä hetkellä, mistä se kana pissii. Ja voitoilla kun tahtoo olla ihmeellinen taipumus lisätä itseluottamusta, niin onnea vaan steelersseille, welhoille, vaasalaisille. Oikeesti.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.