Divarit

NST löi KrP:n jäähyrikkaassa ottelussa – katso sunnuntain salibandytulokset

11.10.
2015
4 Kommenttia
2
Divarit
NST haki tärkeät vieraspisteet Tampereelta. Nokian KrP:lla on edelleen vaikeaa. Viidestä ottelusta joukkue on voittanut ainoastaan yhden. Kuva: Salibandyliiga

NST haki tärkeät vieraspisteet Tampereelta. Nokian KrP:lla on edelleen vaikeaa. Viidestä ottelusta joukkue on voittanut ainoastaan yhden. Kuva: Salibandyliiga

Nokian KrP ja Lappeenrannan NST kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ainoassa kamppailussa. Vierasjoukkue NST haki pisteet Tampereelta lukemin 3-6.

Vieraiden tehomiehenä hääri 2+2 taiteillut Jarkko Nurmela. Risto Töllikkö osui kahdesti pakin paikalta. Arto Vainikainen ja Samuli Hulkkonen iskivät tehot 1+1.

Ottelussa vihellettiin kaikkiaan 38 jäähyminuuttia. KrP:n Jesse Vainio lensi suihkuun toisessa erässä vaarallisen pelin vuoksi.

Voitto oli NST:lle kauden toinen ja joukkue on nyt sarjan sijalla 10. KrP:lle voittoja on kertynyt ainoastaan yksi ja joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä.

Sunnuntain salibandytulokset:

Miesten Salibandyliiga
17:00 Nokian KrP-NST 3-6 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
18:30 Crackers-Classic 1-10 Ottelutilastot

Miesten Divari
17:00 Loviisan Tor-Steelers 5-7 Ottelutilastot
18:00 SB Welhot-SB Vaasa 5-4 ja. Ottelutilastot
18:00 ÅIF-LNM 8-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Liekki
11/10/2015
SAAAAVUUUUUUKOSKIIII
Junnu#8
11/10/2015
Ei olisi uskonut Loviisan häviävän??? Enkä ymmärrä tuollaista että pitää käsivarret pilata tatuoinneilla??? Eivät ne ole edes hienoja.
Divarikatsaus
12/10/2015
Nyt kun divaria väännetty muutama kierros ja joitakin pelejä nähtykin, niin pieni analyysi tähän väliin.
Ennakkoon kärkeen povatuista vain Lasb pelannut tasollaan. Vaasassa vaikeaa, en olis uskonut, että viittä matsia häviävät heti alkuun, mutta onneksi sarja on vielä nuori. Steelers saa hiljalleen koneitaan käyntiin ja pelin rullaamaan ja Åif ratkoo pelit henkilökohtaisella suorituksilla, kun joukkueen pelaaminen ei toistaiseksi silmiä hivele. Yllättäjänä mainittakoon Josba ja LNM, jotka tulevat olemaan vaikeita vastuksia kaikille jengeille. Ja lopuksi Blue Fox, jonka joukkueena puolustaminen ja kurinalaisuus on ihailtavaa! Tulee menemään varmuudella pleijareihin.
12/10/2015
38 min olikin jäähyrikas ;) haha... 138 min olisi ollut varmasti normi ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.