Divarit

Oilers nappasi kauden avausvoiton – katso sunnuntain salibandytulokset

04.10.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Valkopaitainen Sylvester Raikamo kuritti OLS:aa tänään tehoin 1+2. Kuva: Jari Turunen.

Valkopaitainen Sylvester Raikamo kuritti OLS:aa tänään tehoin 1+2. Kuva: Jari Turunen.

Tämän päivän pääsarjoissa tarjonta koostui kolmesta miesten Salibandyliigan-, kolmesta miesten Divarin- ja yhdestä naisten Salibandyliigan ottelusta.

Oulun Luistinseuran viikonvaihde oli synkkä, sillä eilisen Indians-tappion jälkeen keltapaidat joutuivat nöyrtymään tänään vielä selvemmin Esport Oilersille, jolle voitto oli kauden ensimmäinen. 9-2 -vierasvoittoon päättyneessä ottelussa ”öljymiehet” onnistuivat laajalla rintamalla, sillä maalintekijöitä löytyi jokaisesta kentällisestä. Illan paras pistemies oli Sylvester Raikamo tehoin 1+2.

Naisten Salibandyliigan ainoassa mittelössä Porvoon Salibandyseura ja Tapanilan Erä III tasasivat pisteet lukemin 5-5. Tasaisessa ottelussa maaleja tehtiin tasatahtiin ja vaikka kolmannen erän alussa Nea Suomisen ylivoimaosuma vei vierasjoukkue Erän kahden maalin karkumatkalle, kiri PSS kahdella, niin ikään ylivoimalla tehdyllä osumalla vielä tasoihin.

Porvoon Noona Björkman nakutteli hattutempun ja Julia Turunen säesti tehoin 1+2. Erältä Nea Suominen osui kahdesti ja Anna Yli-Kojola antoi kaksi maalisyöttöä.

Divarissa Uusikaarlepyyn Blue Fox pelasi upean viikonlopun vieraissa, kun se kaatoi eilen LaSBin ja tänään Sipoossa ÅIF:n. Sinikettujen 4-1-voittoon päättyneen ottelun Blue Fox -maaleista vastasivat Timo Salo, Jori Isomäki, Ville Rynnäs ja Tero Saaristo. Robin Holländer antoi kaksi maalisyöttöä. ÅIF:n Kenneth Myllyniemi teki joukkueensa ainokaisen.

Sarjanousija Kellon Lyönti kukisti myös varsin yllättäen Hämeenlinnan Steelersin Elenia Areenalla. Digitaalit näyttivät 60 minuutin pelin jälkeen lukemia 9-8 KeLyn hyväksi. KeLyn pistelinkoina toimivat Eerik Lukkari tehoin 1+4 ja Tuukka Kivioja tehoin 3+1. Ottelun hahmo oli kuitenkin 41 kertaa torjunut vieraiden maalivahti Jesse Kamula. Steelersin paras pisteiden valossa oli Nico Jonaeson pistein 3+1.

Miesten Salibandyliiga:
15:30 Happee-M-Team 10-5 Ottelutilastot, Esa Jokisen ottelukuvat
17:00 OLS-Oilers 2-9 Ottelutilastot, Jari Turusen ottelukuvat
18:00 NST-Koovee 12-8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
17:00 Loviisan Tor-SBS Wirmo 10-7 Ottelutilastot
18:00 Steelers KeLy 8-9 Ottelutilastot
18:00 ÅIF-Blue Fox 1-4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
17:00 PSS-Erä III 5-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.