Divarit

Paikallisotteluita ja ensimmäisen pisteen metsästystä – tarkista tästä viikonlopun salibandykattaus

16.10.
2015
4 Kommenttia
0
Divarit
NST saa perjantaina vastaansa Classicin. Tamperelaisjoukkueelle ei ole toistaiseksi löytynyt pysäyttäjää. Kuva: Juhani Järvenpää

NST saa perjantaina vastaansa Classicin. Tamperelaisjoukkueelle ei ole toistaiseksi löytynyt pysäyttäjää. Kuva: Juhani Järvenpää

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina on jälleen mahdollisuus nähdä aimo annos salibandyviihdettä. Miesten Salibandyliigaa pelataan jokaisena päivänä. Naisten Salibandyliigaa ja miesten Divaria on tarjolla lauantaina ja sunnuntaina.

Perjantaina pelataan kaksi miesten Salibandyliigan ottelua. NST:llä on kova paikka kotikentällään, kun pelkkiä voittoja napsinut Tampereen Classic saapuu Lappeenrantaan. NST on sarjataulukossa sijalla kahdeksan ja Classic voi nousta kuudennella perättäisellä voitolla sarjakärkeen.

Perjantaina nähdään myös paikalliskamppailu, kun Indians isännöi Viikinkejä. Viikingit on sarjan viidennellä sijalla kolmen voiton turvin ja Indians sijalla 12 kahden voitetun ottelun turvin. Sijoilla 5-12 ollaan nyt kahden pisteen sisällä, joten sijoitukset voivat heilahtaa paljonkin yhden ottelun perusteella.

Lauantaina pelataan miesten Divarin jumbofinaali, kun SBS Wirmo metsästää avauspisteitä Pirkkalassa. Myös Pirkat ovat toistaiseksi pisteittä. Kolmas pisteetön Divari-joukkue, eli SB Vaasa, hakee kaudelleen parempaa suuntausta Hämeenlinnasta. Vastassa on hyvään vireeseen yltynyt Steelers.

Sunnuntaina miesten Salibandyliigassa nähdään kuinka käy SPV:n ja Tapanilan Erän kohtaamisessa Seinäjoella. Erä on aloittanut kauden hyvin ja sillä on kasassa 10 pistettä kuudesta ottelusta. Helsinkiläiset löytyvät sarjan kolmossijalta. Suomen mestari on sen sijaan aloittanut yskähdellen. Neljästä ottelusta on kertynyt neljä pistettä, sarjasijoitus on yhdeksäs ja maaliero on toistaiseksi viisi maalia pakkasella. Sunnuntaina nähdäänkin todennäköisesti sisuuntunut SPV.

Sunnuntaina mitellään myös mielenkiintoinen paikalliskamppailu, kun NST emännöi JoKa:a Lappeenrannassa. NST on yksi sarjan kärkijoukkueista ja on voittanut kaikki ottelut yhtä lukuunottamatta. Nousijajoukkue JoKa on toistaiseksi voittanut ainoastaan yhden ottelun ja on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä.

Perjantai 16.10.

Miesten Salibandyliiga
18:30 Indians-Viikingit Otahalli 1 ISTV
18:30 NST-Classic Lappeenrannan UT 1

Lauantai 17.10.

Miesten Salibandyliiga
18:30 OLS-Nokian KrP Kastelli 1
18:30 M-Team-SalBa Ruskeasuo 4

Naisten Salibandyliiga
15:30 M-Team-JoKa Ruskeasuo 4
15:30 Crackers-Koovee Karhuvuoren ut Kotka 1
17:00 O2-Jyväskylä-NST Palokan koulukeskus Jyväskylä 1
18:30 Happee-PSS Jyväskylän monitoimitalo 1

Miesten Divari
14:00 Karhut-SB Welhot Porin UT 1
16:00 Blue Fox-KeLy Tähtihalli Uusikaarlepyy 1
17:00 Loviisan Tor-Erä Akatemia Loviisan LH 1
17:00 Steelers-SB Vaasa Elenia, Hämeenlinna 1
17:00 PirPi-SBS Wirmo Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1

Sunnuntai 18.10.

Miesten Salibandyliiga
17:00 SPV-Erä Seinäjoen Urheilutalo 1 Fanseat/Elisa
18:00 Happee-OLS Jyväskylän monitoimitalo 1 ISTV
18:00 Koovee-Viikingit Spiral-halli 1
18:00 M-Team-Oilers Pasilan UH 1 Fanseat/Elisa

Naisten Salibandyliiga
15:00 NST-JoKa Lappeenrannan UT 1
15:30 O2-Jyväskylä-PSS Palokan koulukeskus Jyväskylä 1
17:00 TPS-Erä III HaNi-halli 1

Miesten Divari
17:00 Erä Akatemia-SB Vaasa Mosahalli 1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
teehoo
16/10/2015
Ja sunnuntaina ainakin vielä IHS- Classic Cupin peli
istv
16/10/2015
näkyykö teillä peli? Mulla näkyy vanha tps-happee
S7
18/10/2015
Ei nää nettipaskalähetykset tunnu koskaan toimivan täydellisesti. milloin pätkii ja milloin loppuu kesken pelin toimimasta. Speve-erä peli toimi ihan hyvin ekan erän, mutta sitten ei oo näkynyt kuin mustaa. Fudikset ja korikset näyttäis kyllä toimivan koko ajan, kun oon kokeillut toimiiko ne. Taasen m-team-oilers peli ei sekään lähe pyörimään. Kiva se on mainostaa lähetyksiä, mutta sitten ei ne toimi. No kait toi ruotsin fudis on ihan hyvää!
JooJoo
18/10/2015
YLEmme mainio TekstiTV ilmoittaa, että Erän naiset (kai Keppana), on siirtynyt pelaamaan miesten divaria:
Erä Akat- SB Vaasa 7-5

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.