Divarit

Pasilassa jaettiin pistepotti, maalivahdit vireessä – katso lauantain salibandytulokset

24.10.
2015
8 Kommenttia
3
Divarit
Happeen Johannes Jokinen iski tehot 1+1 Viikinkejä vastaan. Kuva: Jari Turunen

Happeen Johannes Jokinen (oik.) iski tehot 1+1 Viikinkejä vastaan. Kuva: Jari Turunen

Viikingit ja Happee kohtasivat lauantain ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Ottelu päättyi jatkoajan jälkeen lukemiin 3-3.

Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin draamaa, kun Happeen ja koko Salibandyliigan pörssikärki Peter Kotilainen ajettiin suihkuun. Ottelun tehokkain pelaaja oli Happeen Johannes Jokinen pistein 1+1. Vieraiden Tuomas Turuselle merkittiin 47 torjuntaa ja Viikinkien Santtu Strandbergille 26 torjuntaa. Happee jatkaa tasapelistä huolimatta sarjakärjessä. Viikingit on viidentenä.

SB-Pro nappasi kauden kuudennen voittonsa Erä III:n kustannuksella lukemin 12-5. Kotijoukkueen tehopelaaja oli 4+1 taiteillut Laura Hietamäki. Tiia Ijäs iski tehopisteet 1+3. Erän tehokkain oli 2+1 latonut Nea Suominen. SB-Pro on sarjataulukon toisena. Erä III löytyy seitsemänneltä sijalta.

Blue Fox jatkoi vahvoja otteitaan miesten Divarissa. PirPi sai kokea sarjakärjen vahvan syysvireen kotikentällään ja vieraat veivät voiton ottelusta lukemin 5-8. Blue Foxin Tero Saaristo laukoi ottelussa hattutempun. Johnny Ojala osui kahdesti, Anton Kallvik iski tehot 1+1 ja Johnny Fredriksson syötti kaksi osumaa. PirPi:n Jere Rantanen ja Risto-Matti Lummikko taiteilivat tehopisteet 2+1. Blue Fox jatkaa sarjakärjessä. PirPi on sarjan viimeisenä ja on edelleen pisteittä.

Lauantain salibandyottelut:

Miesten Salibandyliiga
16:00 Viikingit-Happee 3-3 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Erä III 12-5 Ottelutilastot
18:00 Happee-Koovee 3-8 Ottelutilastot
18:30 PSS-M-Team 7-3 Ottelutilastot
19:00 Crackers-TPS 4-9 Ottelutilastot

Miesten Divari
14:00 PirPi-Blue Fox 5-8 Ottelutilastot
15:00 KeLy-SB Welhot 10-12 Ottelutilastot
17:00 LaSB-Erä Akatemia 8-1 Ottelutilastot
18:00 LNM-Karhut 7-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
meitsi
24/10/2015
Eipä ollut Erä Akatemialla pienintäkään saumaa tänään Lasbia vastaan. Tuomarit olivat ihan syvältä.
SS
24/10/2015
OHO, Meni tekstit hieman vääriin laatikoihin, mutta näkeepähän ilman silmälasejakin. Pahoitteluni.
Mape
24/10/2015
Aivan järkyttävä esitys tuomareilta Lasb - EräAkatemia pelissä tänään!!! Vaikka olishan sen voinu arvata kun Hakala tuomaroimassa.. Onneks ei ollu tuomarien töppäilyillä vaikutusta pelin lopputulokseen sillä Lasb vei vahvasti voiton.
mv
24/10/2015
mikä tää homma on näiden torjuntatilastojen kanssa´? Turuselle merkitty 47 torjuntaa tilastoihin, mutta laukaisukarttaan on tallentunut 35? toisessa päädyssä vastaavat 26-22.
HerraH
25/10/2015
Millä järjellä tää herra Hakala saa viheltää pelejä tällä sarjatasolla, jos ei järki ja silmät pysy pelissä mukana? Ikinä en ole kyseisen herran nähnyt viheltävän hyvin, aina läikkyy jotenkin yli!
SS
25/10/2015
Se on kyllä harmi homma kun Divari on sarjana äärimmäisen mielenkiintoinen ja tasainen, mutta tuomaritoiminta on toistuvasti pari napsua jäljessä. Turha roolin ottaminen tuomaristolla vaikuttaa oleellisesti otteluun ja pahimmassa tapauksessa jopa lopputulokseen. Ylimielisyys pois ja ryhtiä tuomarit. Niinhän se menee, että tuomari kun on "huomaamaton", hän on onnistunut hommassaan. Virheitä sattuu kaikille, mutta vuodesta toiseen jokaisessa ottelussa epäonnistuminen herättää kysymyksiä. Ehkä se siitä!
meitsi
25/10/2015
Joo. Esimerkiksi kolmannessa erässä Erän pelaajan kädellä pelaaminen ei olisi paljon räikeämpi enää voinut olla. Myöskin toisen erän jäähyt olivat aivan kamalia virheitä dumareilta.
SS
25/10/2015
Joo Hakala seisoi huippunäköetäisyydellä räikeän käsivirheen aikana eikä ketään ollut edessä estämässä näkymää, niin vaan Hakala unisena levitti kätensä ja peli jatkui. Toivottavasti ei Hakalaa Hakkalassa enää nähdä, niin kauan kun mies skarppaa ja opettelee viheltämään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.