Petri Kaukon kuusi syöttöpistettä alustivat Happeen voiton – katso sunnuntain salibandytulokset

Petri Kaukolta irtosi syöttö hyvällä prosentilla omien lapaan sunnuntaina.

Happee-kapteeni Petri Kauko oli kovassa pistevireessä sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Happee kaatoi kotonaan Jyväskylässä Oulun Luistinseuran 11-5. Kauko teki alustuksen peräti kuuteen joukkueensa maaleista.

Samalla Kauko sivusi yhden ottelun syöttöpiste-ennätystä. Hän on myös aiemmin urallaan onnistunut saalistamaan kuusi syöttöpistettä yhdessä liigaottelussa.

Ottelu kulki kahden erän ajan tasaisissa merkeissä, ja vierailija OLS ei päästänyt eroa kasvamaan yli kahteen maaliin. Päätöserässä Petteri Kääriäinen iski OLS:lle vielä 7-5-kavennusmaalin, mutta sen jälkeen kamppailu repesi isäntien hyväksi.

Veli-Matti Hynysen kahdella sekä Peter Kotilaisen ja Jonne Junkkarisen yhdellä maalilla Happee meni menojaan lopulta selvänumeroiseen voittoon.

SB Vaasa ei onnistunut vieläkään avaamaan pistesarakettaan miesten Divarissa, kun Erä Akatemia oli kotonaan parempi lukemin 7-5. Erä Akatemia takoi tulosta laajalla rintamalla, ja tehokkaimpana hääri 1+1-tehoillaan Sauli Taipale.

Miesten liigassa Tampereen Koovee laittoi Viikingit tiukoille kotiluolassaan. Koovee hätyytteli helsinkiläisten johtoasemaa pariin otteeseen ottelun aikana, mutta täysi pistepotti matkasi Viikinkien mukana pääkaupunkiseudulle 5-7-tuloksella. Vieraiden Tero Tiitulle, Jere Oksaselle ja Kevin Söderlingille merkattiin tilastoihin kaksi maalia mieheen.