Ulkomaat

Pettynyt Jami Manninen: ”Jätettiin maailman paras maalintekijä keskellä vapaaksi”

04.10.
2015
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Jami Manninen pelasi vahvasti läpi Champions Cupin. Finaalissa osumia ei syntynyt, mutta ketjun peli kulki muuten mallikkaasti. Kuva: IFF

Jami Manninen pelasi vahvasti läpi Champions Cupin. Finaalissa osumia ei syntynyt, mutta oman ketjun peli kulki muuten mallikkaasti. Kuva: IFF

Falun kruunattiin jälleen euroopan parhaaksi miesten salibandyn seurajoukkueeksi. Se voitti finaalissa Wiler-Ersigenin 3-2. Wiler-hyökkääjä Jami Manninen pelasi viime vuonna Happeen riveisssä finaaliottelussa Falunia vastaan ja silloin kyyti oli huomattavasti kylmempää.

Manninen ei halunnut lähteä vertailemaan tämän vuoden kokemuksia viime vuoden vastaaviin.

– En halua siitä viime vuodesta puhua enää mitään, linjasi Manninen.

Tämän vuoden finaali oli todella tiukka vääntö. Wilerillä oli omat maalipaikkansa ja lopputulos olisi voinut olla toisinkin päin. Tulos ei silti luonnollisestikaan lämmittänyt Mannista.

– Ei tämä kyllä nyt hyvältä tunnu. Ensimmäisessä erässä vähän jännitettiin ja kaveri oli siinä parempi. Ansaitusti johtivat sen jälkeen 2-0. Viimeiset 40 minuuttia olivat sitten parempia meiltä. Toisessa erässä olimme selkeästi edellä tässä pelissä ja viimeinen erä oli ihan tasainen. Kerran jätettiin maailman paras maalintekijä keskellä vapaaksi ja se kaveri ei jätä käyttämättä niitä tilaisuuksia. Saatiin kyllä itsekin luotua paikkoja, mutta ei vaan uponnut. Kyllä me kaikkemme annettiin, kommentoi Manninen ottelua.

Manninen oli suuressa roolissa lauantain välieräottelussa SPV:tä vastaan. Hyökkääjä näki, että oman kentän peli oli finaalissa hyvällä mallilla.

– Kyllä me kenttänä ihan hyvin pelattiin. Ensimmäinen erä oli hankalaa ja hermostunutta, kuten koko joukkueelta. Sen jälkeen saatiin hyviä pallollisia pätkiä. Välillä jouduttiin tietysti puolustamaankin, kuten tuota joukkuetta vastaan kaikki joutuu. Kyykittiin kyllä hyvin ilman takaiskuja. Pallollisessa pelissä saatiin hyviä pyörityksiä aikaan, mutta muutamista maalipaikoista olisi pitänyt laittaa sisään. Ne on niitä pieniä juttuja. Yksi tai kaksi maalia kun olisi tehty, niin voisi olla erilaiset fiilikset tällä hetkellä, analysoi Manninen.

Wiler voitti turnauksessa puolivälieräottelun ja välierissä kaatui Suomen mestari SPV. Finaalissa joukkue pelasi erinomaisesti, vaikkei se voittoon riittänytkään. Mannisen mukaan joukkuetta ei voi kukaan ainakaan aliarvioida enää jatkossa.

– Kyllähän meillä aika huikea ja periksiantamaton porukka on. En usko, että kukaan enää ainakaan aliarvioi meitä. Meillä on pirun hyvät kolme kenttää, terävä kärki ja paljon taitoa tässä joukkueessa. Sen todistaa muun muassa se, että tänään pelattiin ihan tasapäisesti voitosta ja eilen kaadettiin SPV. Perjantainakin oli kova peli, kertoi Manninen turnauksesta saaduista kokemuksista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.