Divarit

Salibandyn pääsarjoissa tapahtuu viikonloppuna – tarkista aikataulut tästä

23.10.
2015
2 Kommenttia
0
Divarit
Indians ja TPS kohtaavat perjantaina miesten Salibandyliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Indians ja TPS kohtaavat perjantaina miesten Salibandyliigassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa urakoidaan 20 ottelua viikonlopun aikana. Miesten Salibandyliigassa otellaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Naisten liigassa on pelejä perjantaina sekä lauantaina. Miesten Divarissa kamppailuja käydään lauantaina ja sunnuntaina.

Indians ja TPS ottavat yhteen perjantaina. Indians on napsinut muutaman vahvan voiton, mutta toisaalta tappio-otteluissa oma pää ei ole pitänyt lainkaan. Joukkue on sarjataulukon kahdeksantena kolmen voiton ja kolmen tappion voimin. Viime viikolla joukkue kaatoi Viikingit vahvalla esityksellä. TPS löytyy sarjataulukon sijalta 11. Kuudesta ottelusta on kertynyt toistaiseksi neljä pistettä.

Crackers metsästää lauantaina kauden avauspisteitä naisten Salibandyliigassa. Se saa kotikentällä vastaansa TPS:n, joka on sarjataulukon kuudentena, kuuden pisteen turvin. Joukkueet kohtasivat viime kauden päätteeksi naisten Salibandyliigan karsinnoissa, joissa TPS vei otteluvoitot nimiinsä 3-2. Molemmat joukkueet voittivat silloin kaikki kotiottelunsa.

Miesten Divarissa nähdään sunnuntaina kovatasoinen vääntö, kun Josba ja Loviisan Tor kohtaavat Joensuussa. Josba on aloittanut kautensa erittäin vahvasti ja on toistaiseksi Divarin ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt otteluakaan. Joensuulaiset ovat sarjan toisena. Loviisa on voittanut kolme ottelua, pelannut yhden tasan ja hävinnyt yhden kamppailun. Seitsemän pisteen myötä joukkue on sarjataulukon kahdeksantena.

Perjantai 23.10.

Miesten Salibandyliiga
18:00 SalBa-Koovee Rauman Kauppaoppilaitos 1
18:30 Indians-TPS Otahalli 1 Fanseat/Elisa
18:30 NST-M-Team Lappeenrannan UT 1 VeikkausTV

Naisten Salibandyliiga
18:30 Classic-O2-Jyväskylä Tampere Areena 1

Lauantai 24.10.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Viikingit-Happee Pasilan UH 1

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro-Erä III Campo-Sport 4
18:00 Happee-Koovee Jyväskylän monitoimitalo 1
18:30 PSS-M-Team Porvoo SBH 1
19:00 Crackers-TPS Karhuvuoren ut Kotka 1

Miesten Divari
14:00 PirPi-Blue Fox Pirkkalan vapaa-aikakeskus 1
15:00 KeLy-SB Welhot Kastelli 1
17:00 LaSB-Erä Akatemia Lammin liikuntakeskus 1
18:00 LNM-Karhut Liikuntahalli Liminka 1

Sunnuntai 25.10.

Miesten Salibandyliiga
16:00 Koovee – OLS Spiral-halli 1 Fanseat/Elisa
18:00 Classic – SalBa Tampere Areena 1 ISTV

Miesten Divari
13:30 Steelers – PirPi Elenia, Hämeenlinna 1
16:00 LNM – SB Welhot Liikuntahalli Liminka 1
17:00 Karhut – Blue Fox Porin UT 1
17:00 Josba – Loviisan Tor Joensuu Areena 1
17:00 LaSB – ÅIF Lammin liikuntakeskus 1

Linkit:
VeikkausTV-ennakko: NST ja M-Team Lappeenrannan perjantai-illassa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
23/10/2015
Ja mitäköhän juoksee O2 valmennuksen kaalissa.
Pistää nyt Alina maaliin kahteen sarjan kärkijoukkuetta vastaan.
S7
24/10/2015
Kyllä nyt nukkuu liiton herrat tai kuka ikinä päättää peleistä!! Millä perusteella Viikkarit-Happee ollaan näyttämättä? Onko näitä huippumatseja vai liikaa? EI näin jos meinataan uutta yleisöä saada noilla lähetyksillä...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.