Divarit

Salibandyn uusi kurinpitäjä on rikospoliisin ylikonstaapeli

07.10.
2015
1 Kommentti
2
Divarit
Jussi Wahe on kokenut oikeudenjakaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Kuva: Floorball.fi

Jussi Wahe on kokenut oikeudenjakaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Kuva: Floorball.fi

Salibandyliiton hallitus on nimittänyt lajin pääsarjojen uuden kurinpitäjän. Tehtävässä aloittaa Jussi Wahe, 46. Asiasta kertoo Salibandyliiton floorball.fi-sivusto.

Salibandyn pääsarjojen sarjamääräysten mukaan kurinpitäjä käsittelee kurinpitoasiat, joista voi seurata enintään kolmen ottelun toimitsija-, peli- tai kilpailukielto ja enintään 500 euroa sakkoa.

Jussi Wahe aloitti erotuomarina 1997 ja debytoi Salibandyliigassa 2008. Hän on viheltänyt Salibandyliigassa kaksi ja puoli kautta. Lisäksi Wahe toimi Salibandyliiton kurinpitoryhmässä vuodesta 2012 vuoteen 2015.

Salibandyn pelaamisen Jussi Wahe aloitti 1993 HPV-Bandyssa, jonka kanssa hän nousi parhaimmillaan 2006 ykkösdivisioonaan joukkueenjohtajan roolissa.

Helsingissä asuva Jussi Wahe on toiminut poliisina vuodesta 1992 alkaen, ja tällä hetkellä hän työskentelee ylikonstaapelina Helsingin rikospoliisin väkivaltarikosyksikössä, jota kansanomaisesti murharyhmäksikin kutsutaan.

Lue myös: Tuomarilegendasta pääsarjojen videotuomari

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Peltsi
07/10/2015
Nyt voi sanoa että on olleet liiton rekryt kohdillaan! Hyvä liiton hallitus! Haaponiemi oli selvästi hyvä valinta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.